Ajankohtaista

14.1.2019

YKSITYISYRITTÄJÄN AUTON KULUJEN VÄHENTÄMINEN

YKSITYISYRITTÄJÄN AUTON KULUJEN VÄHENTÄMINEN: muistathan merkitä mittarilukemasi ylös ja ilmoittaa sen kirjanpitäjälle. Kulujen vähentäminen auton käytöstä, vaatii auton mittarilukeman ylösmerkitsemistä 1.1. ja 31.12., jotta veroilmoitukselle voidaan merkitä autolla koko tilikauden aikana ajetut kokonaiskilometrimäärä... Lue lisää »

14.1.2019

Verottajan tilitoimistoraatiin osallistuminen

Marika Mäntylä

Verohallinto järjestää tilitoimistoille asiakasraateja, joiden tarkoituksena on parantaa verottajan palveluita, uusien portaalien toimivuutta ja keskustella ajankohtaisista verotuksen ja verottajan asioista. Tili-Seno oli valittuna vuosien 2016-2018 asiakasraatiin ja juuri näinä vuosina kehitettiin voimakkaasti koko verottajan nykyistä... Lue lisää »

11.1.2019

Muista tehdä viimeistään nyt matkalaskut

ÄLÄ SAHAA HERMOJASI, vaan tee matkalaskut kuntoon ja toimita kirjanpitäjällesi ajoissa, jotta tilinpäätökset ja veroilmoitukset lähtevät sujuvasti tänäkin keväänä! Nyt viimeistään on aika täyttää loppuun viime vuoden ajopäiväkirjat sekä matkalaskut. Monen yrityksen tilikausi päättyy vuoden vaihteessa ja myös... Lue lisää »

21.12.2018

Joulu on jo ovella... Season’s greetings

Joulu on jo ovella.. Kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme kuluneesta vuodesta ja toivotamme teille Rauhallista ja rentouttavaa Joulunaikaa ja menestyksekästä Uutta Vuotta... Lue lisää »

3.9.2018

Työsuojeluvaalien järjestäminen

Työsuojeluvaltuutetun ja varavaltuutettujen valitseminen tuli meillä Tili-Senossa ajankohtaiseksi. Tässä alla listattuna muutamia kohtia, joita vaaleihin liittyy. Nyt valituksi tulleiden täytyy selvittää, mitä toimenpiteitä tämä jatkossa vaatii heiltä. Kirjoitellaan niitä sitten tänne, kun hommat ovat... Lue lisää »