ANALYYSI YRITYKSESI RAHOITUSMAHDOLLISUUKSISTA

Haluatko kartoittaa yrityksesi rahoitusmahdollisuudet kansallisiin, julkisiin rahoitusinstrumentteihin liittyen? Tili-Seno käyttää Granted AI -palvelua, joka kokoaa rahoitusinstrumentit yhdelle alustalle ja tuottaa analyysin yrityksen rahoitusmahdollisuuksista profiloinnin perusteella. Analyysin saat käyttöösi nopeasti ja helposti vastaamalla botin esittämiin kysymyksiin yrityksestäsi. Vastaustesi lisäksi profiloinnissa hyödynnetään julkisesti saatavilla olevaa yritystietoa sekä tekoälyä.

Rahoituksen lähteet eri vaihtoehdoista

Kasvurahoituksen hankkiminen ei välttämättä ole niin vaikeaa.  Granted AI -palvelun avulla saat heti selkeän kuvan sadoista eri vaihtoehdoista tukirahoituksen ja yrityslainojen puolella. Palvelu vertaa automaattisesti yrityksesi profiilia kymmeniin eri tukirahoitusinstrumentteihin. Hyödynnä helppo tapa kartoittaa tilanne ja saat superhelpon tavan nähdä eri rahoituslähteitä.

 

 

Anna Botin auttaa, kartoita nopeasti yrityksesi rahoitusmahdollisuudet

Kartoita yrityksesi mahdollisuudet kansallisiin, julkisiin rahoitusinstrumentteihin.

 

Tili-Seno käyttää Granted AI -palvelua, joka kokoaa rahoitusinstrumentit yhdelle alustalle ja tuottaa profiloinnin perusteella analyysin yrityksen rahoitusmahdollisuuksista. Analyysi näyttää pisteytettyinä yrityksesi mahdollisuudet eri rahoituksiin ja pääset tutustumaan parhaiten profiiliisi sopiviin rahoitusinstrumentteihin. Saat analyysin käyttöösi vastaamalla noin 20 kysymykseen alla olevan botin avulla. 

 

Profilointi on tarpeen, sillä se huomioi keskeiset tekijät, jotka vaikuttavat yrityksesi mahdollisuuksiin saada rahoitusta. Varaudu siis vastaamaan kysymyksiin esimerkiksi yrityksesi:

- omistuspohjasta, 

- taloudellisista tunnusluvuista, 

- henkilöstömäärästä, 

- kansainvälistymishalukkuudesta, 

- ja IPR-tilanteesta. 

 

Vastaa kysymyksiin rohkeasti parhaan näkemyksesi pohjalta, vaikka yksittäinen kysymys olisi haastava tai tietoa ei ole saatavillasi. Annettujen vastauksien lisäksi analyysi hyödyntää profiloinnissa julkisia tietolähteitä sekä tekoälyä. Bottikeskustelun lopuksi saat linkin analyysiin yrityksesi rahoitusmahdollisuuksista. Linkki toimitetaan myös ilmoittamaasi sähköpostiin. Halutessasi voit sparrata mahdollisuuksistasi Tili-Senon rahoitusasiantuntijan kanssa.

 

Selvitä julkisen rahoituksen rahoituskelpoisuutesi maksuttomalla pikatestillämme.

Onko yrityksesi siirtymässä tai haluaisi siirtyä vasemmalle kaistalle, vetää pienempää vaihdetta, lisätä kierroksia ja ohittaa kilpailijat? Istu tiukasti ja pidä ohjauspyörästä kiinni.

Tili-Seno – luotettavasi kumppanisi palvelee mielellään!

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!