Tilaajavastuun luotettava kumppani. Tiedä kenen kanssa toimitToimistotyöt historiaan ja taloushallinto haltuun

Jätä taloushallinto meidän huoleksemme. Voit ulkoistaa koko toimistosi rutiinit jättämällä meidän hoitoomme kaikki konttorityösi. Hoidamme koko paketin palkan­laskennan, laskutuksen, myynti- ja ostoreskontrat, maksatuspalvelut sekä avustamme hinnoittelulaskelmissa, mainonnassa sekä muissa yrityksen kehittämiseen liittyvissä suunnitelmissa.

Valitse täysi palvelu tai vain puuttuvat osat tarpeesi mukaan!

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta, onko se vain sivuosassa vai nouseeko sen merkitys liian suureksi sen haasteellisuuden takia? Osaatko ottaa huomioon erilaiset tilanteet ja niiden lakitulkinnat? Pitkä kokemuksemme eri alan työehtosopimusten ja työsopimuslain tulkitsemisesta antaa varmuutta palkkahallinnon hoitamiseen. Resurssien järkevä kohdentaminen on työnantajan etu, voit jättää koko palkkahallinnon meidän käsiimme. Lue lisää palkanlaskentapalveluistamme.

Laskutus ja myyntireskontran hoito

On tärkeää, että yrityksen laskutus ja tulevat rahavirrat ovat ajan tasalla. Voit ulkoistaa laskutuksen meille tai tehdä sen itse Heeros-verkkolaskuohjelmamme avulla missä vain nettiyhteyden päässä. Myyntireskontraan päivittyvät automaattisesti tulevat suoritukset, joten tiedät kaiken aikaa paljonko rahaa on tulossa ja ovatko laskusuoritukset ajan tasalla.

Maksatuspalvelut ja ostoreskontra

Maksuliikenteen hoito on monesti aikaa vievää työtä. Laskut, palkat, verot, vuokrat ja muut maksettavat voit antaa meidän luotettavan taloushenkilömme hoitoon. Jos haluat pitää langat käsissäsi, mutta säästää aikaa, on sähköinen laskujen vastaanottaminen juuri sinulle oikea ratkaisu. Tässäkin hyödynnämme sähköistä Heeros-ostolaskujen vastaanotto-ohjelmaa. Laskut pysyvät järjestyksessä ja niitä on helppo jälkeenpäinkin etsiä ja selailla. Huolettomimman ratkaisun saat, jos luovutat laskujen maksamisen kirjanpitäjällesi, joka lähettää laskut eräpäivin maksuun.

Sähköiset taloushallintopalvelut

Sähköinen ohjelmistoperhe Heeros antaa mahdollisuuden käsitellä  ostolaskuja ja myyntilaskuja pilvessä, jolloin laskut ovat turvassa ja varmistettuna sähköisessä arkistossa. Huolettomat päivät voivat alkaa.. Lue lisää sähköisestä taloushallinnosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Yhteystiedot

Tili-Seno Oy
Leipäläntie 1, 20300 TURKU
Puh. 02 251 5253
tiliseno@tiliseno.fi
www.tiliseno.fi

Sivutoimipiste

Hallimestarinkatu 9, 20780 KAARINA