Palkanlaskenta ja muut taloushallinnon kiemurat oikenevat Turun ja Kaarinan Tili-Senossa

Jätä toimistotyöt historiaan ja ota taloushallinto haltuun avullamme. Voit ulkoistaa koko toimistosi rutiinit jättämällä meidän hoitoomme kaikki konttorityösi. Hoidamme koko paketin – voit jättää meille palkan­laskennan, laskutuksen, myynti- ja ostoreskontrat, maksatuspalvelut sekä avustamme lisäksi hinnoittelulaskelmissa, mainonnassa sekä muissa yrityksen kehittämiseen liittyvissä suunnitelmissa. Voit valita täyden palvelun tai vain puuttuvat osat tarpeesi mukaan!

Palkanlaskenta – viekö se liikaa aikaa?

Onko palkanlaskenta vain sivuosassa vai nouseeko sen merkitys liian suureksi haasteellisuutensa takia? Osaatko ottaa huomioon erilaiset tilanteet ja niiden lakitulkinnat? Pitkä kokemuksemme eri alan työehtosopimusten ja työsopimuslain tulkitsemisesta antaa varmuutta palkkahallinnon hoitamiseen. Resurssien järkevä kohdentaminen on työnantajan etu, voit jättää koko palkkahallinnon meidän käsiimme. Lue lisää palkanlaskentapalveluistamme.

Laskutus ja myyntireskontran hoito

On tärkeää, että yrityksen laskutus ja tulevat rahavirrat ovat ajan tasalla. Voit ulkoistaa laskutuksen meille tai tehdä sen itse Heeros-verkkolaskuohjelmamme avulla missä vain nettiyhteyden päässä. Myyntireskontraan päivittyvät automaattisesti tulevat suoritukset, joten tiedät kaiken aikaa, paljonko rahaa on tulossa ja ovatko laskusuoritukset ajan tasalla.

Maksatuspalvelut ja ostoreskontra

Maksuliikenteen hoito on monesti aikaa vievää työtä. Laskut, palkat, verot, vuokrat ja muut maksettavat voit antaa meidän luotettavan taloushenkilömme hoitoon. Jos haluat pitää langat käsissäsi, mutta säästää aikaa, on sähköinen laskujen vastaanottaminen juuri sinulle oikea ratkaisu. Tässäkin hyödynnämme sähköistä Heeros-ostolaskujen  vastaanotto-ohjelmaa. Laskut pysyvät järjestyksessä ja niitä on helppo jälkeenpäinkin etsiä ja selailla. Huolettomimman ratkaisun saat, jos luovutat laskujen maksamisen kirjanpitäjällesi, joka lähettää laskut eräpäivin maksuun.

Sähköiset taloushallintopalvelut

Sähköinen ohjelmistoperhe Heeros antaa mahdollisuuden käsitellä ostolaskuja ja myyntilaskuja pilvessä, jolloin laskut ovat turvassa ja varmistettuna sähköisessä arkistossa. Lue lisää sähköisestä taloushallinnosta. Tili-Seno järjestää taloushallintosi sujuvaksi.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!