Yrityksen perustaminen

Tavoittele rohkeasti unelmiasi ja ota suunnaksi yrittäjyys!

Menestys on usein kiinni useista pienistä asioista, ja kumppanin valinta on yksi tärkeimmistä. Yrittäjyys on sinulle kutsumus ja olet innovoiva ja innostunut aloittava yrittäjä. Toivot myös kumppaniltasi samaa asennetta. Yrityksen perustaminen kannattaa tehdä tiiviissä yhteistyössä ammattilaisen kanssa. Haluamme olla osa yrittäjyyttäsi ja kehittää ja kehittyä yhdessä kanssasi. Turun ja Kaarinan Tili-Senosta saat asiantuntevaa palvelua yrityksesi ensiaskeliin.

Onko yrityksen perustaminen vaikeaa?

Ei, sitä se ei ole! Silti on kuitenkin hyvä jo alussa miettiä monta asiaa kunnolla, jotta heti lähitulevaisuudessa ei ole pakko tehdä muutoksia. Muutostarve voi aiheuttaa turhia kustannuksia ja odottamatonta haittaa liiketoiminnallesi. Me uskomme laatuun ja kestävyyteen. Vaikka yrityksen rekisteröinti on Suomessa helppoa, liittyy yrityksen perustamiseen monta mietittävää asiaa, joissa kannattaa käyttää apuna asiantuntemustamme.

Tutustu yrityksen perustamispakettiin!

Mitä kaikkea uuden yrittäjän pitää tietää?

Mietimme kanssasi yrityksellesi toimivimman yritysmuodon, ja olemme tukenasi jo alkumetreillä. Tarvittaessa laadimme kanssasi rekisteröinti-ilmoituksen lisäksi rahoituslaskelmat ja liiketoimintasuunnitelmat. Luonnollisena osana yrityksen perustamista ovat viranomaisille tehtävät ilmoitukset, jotka hoidamme tietenkin puolestasi. Silti yrityksen perustaminen on vain pieni osa alkuun liittyvistä mietittävistä asioista. Käymme yhdessä läpi yrityksen perusrutiineja, palkkaamiseen liittyvää byrokratiaa, pakollisia yrittäjän vakuutuksia sekä vapaaehtoisia vakuutuksia. Ehkä tarvitset apua myös markkinoinnin valmistelussa ja markkinointisuunnitelman teossa. Palvelupaketeistamme löydät avun myös mm. Google-markkinointiin sekä Facebook-markkinointiin.

Räätälöity Aloha-paketti aloittavalle yrittäjälle – kysy lisää!

Tutustu tarkemmin alkavan yrittäjän Aloha-pakettiin tai ota suoraan yhteyttä meihin soittamalla tai lähettämällä viestiä.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!