Yrityksen perustaminen

Tavoittele rohkeasti unelmiasi ja ota suunnaksi yrittäjyys!

Menestys on usein kiinni pienistä asioista, ja kumppanin valinta on yksi tärkeimmistä. Yrittäjyys on sinulle kutsumus ja olet innovoiva ja innostunut aloittava yrittäjä. Toivot myös kumppaniltasi samaa asennetta.  Yrityksen perustaminen kannattaa tehdä tiiviissä yhteistyössä ammattilaisen kanssa. Haluamme olla osa yrittäjyyttäsi ja kehittää  ja kehittyä yhdessä kanssasi.

Onko yrityksen perustaminen vaikeaa?

Ei, sitä se ei ole! Silti on hyvä jo alussa miettiä monta asiaa kunnolla, jotta heti lähitulevaisuudessa ei ole pakko tehdä muutoksia. Muutostarve voi aiheuttaa turhia kustannuksia ja odottamatonta haittaa liiketoiminnallesi. Me uskomme laatuun ja kestävyyteen. Vaikka yrityksen rekisteröinti on Suomessa helppoa, liittyy yrityksen perustamiseen monta mietittävää asiaa, joissa kannattaa käyttää apuna asiantuntemustamme. Tutustu alkajan perustamispakettiin!

Mitä kaikkea uuden yrittäjän pitää tietää?

Mietimme kanssasi yrityksellesi toimivimman yritysmuodon, ja olemme tukenasi jo alkumetreillä. Tarvittaessa laadimme kanssasi rekisteröinti-ilmoituksen lisäksi rahoituslaskelmat ja liiketoimintasuunnitelmat. Luonnollisena osana yrityksen perustamista ovat viranomaisille tehtävät ilmoitukset, jotka hoidamme tietenkin puolestasi. Silti yrityksen perustaminen on vain pieni osa alkuun liittyvistä mietittävistä asioista. Käymme yhdessä läpi yrityksen perusrutiineja, palkkaamiseen liittyvää byrokratiaa, pakollisia yrittäjän vakuutuksia sekä vapaaehtoisia vakuutuksia. Ehkä tarvitset apua myös markkinoinnin valmistelussa ja markkinointisuunnitelman teossa. Palvelupaketeistamme löydät avun myös mm. Google-markkinointiin sekä Facebook-markkinointiin. 

Tutustu tarkemmin alkavan yrittäjän Aloha-pakettiin alla olevasta linkistä tai ota suoraan yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella.


Tutustu palveluihimme!
- Tilitoimisto Turku
- Kirjanpito Turku
- Sähköinen taloushallinto

Yhteystiedot

Tili-Seno Oy
Leipäläntie 1, 20300 TURKU
Puh. 02 251 5253
tiliseno@tiliseno.fi
www.tiliseno.fi

Sivutoimipiste

Hallimestarinkatu 9, 20780 KAARINA