Tilitoimiston palvelut

Tili-Seno Oy tarjoaa kokonais­valtaista tietämystä yrittäjyyden eri osa-alueilla. Meiltä saat kattavat tilitoimistopalvelut moneen tarpeeseen on yrityksesi kampaamo tai metalliapaja. Asiakkainamme on niin pieniä kuin suuria yrityksiä. Kaikki ovat meille yhtä tärkeitä – myös Sinun yrityksesi. Kysy rohkeasti ja katsotaan miten voimme auttaa yritystäsi menestymään ja kehittymään.

Palvelujen alasivuilta pääset tutustumaan tarkemmin eri palveluihimme.

Kirjanpito Palkanlaskenta Sähköiset palvelut
Yrityksen perustaminen Tilitoimiston vaihto Talousosastopalvelut
Aloha yrityksen perustajan paketti Aloha tilitoimiston vaihtajan paketti Yhteystiedot

Mitä on hyvä palvelu?

Mielestämme hyvälle palvelulle voi asettaa samat vaatimukset kuin hyvälle matkakumppanille. Etkö sinäkin arvostaisi yhteistyö­kumppania, joka on luotettava, joustava ja kiinnostunut asiakkaistaan? Tarvittaessa matkakumppani antaa neuvoja ja tukea. Näistä aineksista syntyy kokonaisuus, joka tekee palvelusta erilaisen. Tästä syntyy kumppanuus, jolla on annettavaa puolin ja toisin.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi matkalle kanssamme. Tutustu meihin, tilitoimistomme palveluihin ja tapaamme työskennellä.

Koskeeko RAKSA-ilmoittaminen yritystäsi?

Rakennusalan yrityksille on tullut paljon uusia ilmoittamisvelvollisuuksia. Tili-Seno Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta ja olemme Tilaajavastuun partneritilitoimisto. Voimme tehdä yrityksesi puolesta tilaajavastuun ja työmaailmoittamisen ilmoitukset. Tämä helpottaa sinun toimintaasi, kun saat samasta paikasta sekä neuvot tilaajavastuuasioihin, saat tilattua valttikortit ja hoidettua ilmoittamisvelvollisuuden. Huolehdimme myös muistuttamisesta, jotta ilmoitukset menevät ajallaan viranomaisille. Kysy lisää jos kiinnostuit!

Joustavaa sähköistä taloushallintoa

Käytössämme on Heeros-tuoteperhe sähköiseen taloushallintoon, joka mahdollistaa verkkolaskujen lähettämisen ja vastaanottamisen sekä ostolaskujen sähköisen kierrätyksen, käsittelyn ja arkistoinnin. Voit käyttää Heeros-palveluja internetissä, missä tahansa liikutkin. Palvelu sisältää kaikki yrityksen kannalta tärkeät tuotteet. Voimme räätälöidä Sinulle sopivan paketin oman yrityksesi tarpeiden mukaan. Kysy rohkeasti lisää tai tutustu Heeroksen verkkosivuihin.

Kanssamme olet turvallisella matkalla. Meillä on voimassa oleva vastuuvakuutus sekä Tili-instituuttisäätiön auktorisointi.

Rakennetaan sopiva paketti sinulle.

Tutustu palveluihimme!

Talousosastopalvelut
Yrityksen tunnusluvut
Sähköinen taloushallinto
Tilitoimisto Turku
Kirjanpito Turku

Joustaviin palveluihimme kuuluu mm.

Ota rohkeasti yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä juuri Sinulle ja yrityksellesi sopiva palvelukokonaisuus.

Yhteystiedot

Tili-Seno Oy
Leipäläntie 1, 20300 TURKU
Puh. 02 251 5253
tiliseno@tiliseno.fi
www.tiliseno.fi

Sivutoimipiste

Hallimestarinkatu 9, 20780 KAARINA