Tilitoimisto Kaarina – oiva yhteistyökumppani yrityksellesi


Tili-Seno palvelee ihmisläheisellä ja huolehtivalla otteella pienyrityksiä, alle 15 hengen yrityksiä. Tilitoimisto sijaitsee Kaarinassa, aivan Turun kupeessa. Tuomme asiakkaidemme arkeen huolettomuutta, helppoutta ja neuvoja kaikissa yrityksen tienhaaroissa. Jos etsit sähköistä ja kokenutta taloushallinnon kumppania, ota yhteyttä meihin!

Ota meihin yhteyttä

 

Miksi valita tilitoimisto Tili-Seno Kaarinassa?

Tukea joka tilanteessa: meiltä saat oman yhteyshenkilön, joka tuntee tilanteesi ja opastaa kaikissa asioissa. Tuemme taloushallintoasi sekä yrityksen tuloksen hallintaa.

Sujuvaa arkea: voit huoletta keskittyä omaan tekemiseesi, sillä hoidamme puolestasi kaikki taloushallinnon asiat ja paljon muutakin.

Pitkä kokemus: tilitoimistomme on palvellut eri aloilla toimivia yritysasiakkaita jo yli 30 vuotta.

Monipuoliset sähköiset palvelut: tarjoamme erilaisia sähköisiä järjestelmiä, jotka sujuvoittavat arkeasi.

 

Sähköiset palvelumme

Olemme moderni, sähköinen tilitoimisto Kaarinassa. Kirjanpitomme perustuu pilvijärjestelmiin, joten voit unohtaa paperiset tositteet, tulostamisen ja arkistoinnin. Meidän kauttamme saat laajan valikoiman sähköisiä järjestelmiä, kuten Heeros, Procountor ja Netvisor. Palkkaus.fi:n kautta työntekijät voivat ilmoittaa tunnit, lähettää verokortit ja yrittäjä voi toimittaa työsopimukset. Yhdellä laskulla yrittäjä maksaa vakuutukset, verot ja palkat. Helpommaksi ei enää voi mennä.

Sähköinen taloushallinto ja erilaiset toiminnanohjausjärjestelmät helpottavat yrityksen hallinnointia ja työntekijöiden arkea. Voit esimerkiksi käyttää työajanseurantaa mobiilisovelluksella suoraan työmaalla. Autamme ja neuvomme sovellusten valinnassa ja käytössä.

 

Meiltä saat:

 • Tilitoimistopalvelut
 • Kirjanpito
 • Palkat
 • Laskutus
 • Kauppakirjat
 • Pöytäkirjat
 • Yhtiömuodon muutokset
 • Tilaajavastuu-asiat
 • Raportit ja hakemukset (esim. ELY ja Business Finland)

Kenelle palvelumme sopivat?

 

Olemme pienyritysten, pääosin alle 10 hengen yritysten tilitoimisto Kaarinassa. Tarjoamme palveluita esimerkiksi kuljetusalalle, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan toimijoille, ravintoloille, maanviljelijöille ja autokorjaamoille. Meillä on erityisosaamista myös esiintyvien taiteilijoiden tilitoimistopalveluista.

haluatko kuulla lisää?

 

Näin prosessi etenee

 1. Aloituspalaveri
 2. Kartoitamme tarpeesi ja teemme kirjanpitosopimuksen
 3. Valitsemme palvelut sekä käytettävät ohjelmat
 4. Sovimme aikatauluista ja aineistojen toimituksesta
 5. Hoidamme tilitoimiston vaihdon tarvittaessa puolestasi
 6. Neuvomme kaikissa asioissa koko matkan ajan

 

Menesty valitsemalla oikea taloushallinnon kumppani

Menestyvän yrityksen perustana ovat hyvät yhteistyökumppanit. Jos haet yrityksellesi kasvua ja haluat hallita lukuja paremmin, olet tullut oikeaan paikkaan. Avullamme voit pitää saavutetusta markkina-asemastasi kiinni sekä kehittää toimintaasi eteenpäin turvallisesti.

Jotta tässä onnistutaan, toivomme sinulta paloa ja intohimoa yrittämiseen sekä avointa keskustelua yrityksesi nykytilanteesta, haasteista ja tulevaisuuden näkymistä. Käymme läpi myös henkilökohtaiset talousasiasi, resurssit ja elämäntilanteesi saadaksemme mahdollisimman kattavan kokonaiskuvan. Kun kirjanpitäjäsi tuntee koko tilanteesi ja yrityksesi tilanteen, hän osaa parhaiten toimia sinun ja yrityksesi hyväksi.

 

Tule käymään meillä Kaarinassa

Kaarinan tilitoimisto sijaitsee keskellä Krossin teollisuusaluetta, osoitteessa Hallimestarinkatu 9. Meille on helppo tulla ja autopaikkoja on runsaasti saatavilla. Toimistomme on auki arkipäivisin klo 8-16 tai asiakkaan tarpeiden mukaan. Tervetuloa tilavaan ja mukavaan penthouse-toimistoomme keskustelemaan tulevista yhteistyökuvioista. Soita 02 251 5253, niin sovitaan aika!

ota yhteyttä