Palkanlaskenta Turku

Palkanlaskenta on päivä päivältä haastavampaa ja vie aina vain enemmän aikaa. Työntekijöiden oikeudet ovat tärkeitä ja niitä on säännelty laissa ja työehtosopimuksissa. Osaatko ottaa huomioon erilaiset tilanteet ja niiden lakitulkinnat? Pitkä kokemuksemme eri alan työehtosopimusten ja työsopimuslain tulkitsemisesta antaa varmuutta palkkahallinnon hoitamiseen. Kaikki palkanlaskijamme ovat suorittaneet vaativan palkkahallinnon ammattitutkinnon. Haluathan sinäkin varmuutta ja helppoutta henkilöstöasioiden hoitamiseen!

Tuntikirjauksista kustannuslaskentaan ja projekteille

Yrityksesi työntekijöiden tuntien seuraamiseen voimme tarjota suurta helpostusta. Ota sähköinen tuntikirjausohjelma käyttöösi ja pääset helpommalla. Tunnit saadaan projekteittain ja kustannuspaikoittain palkanlaskentaan ja sitä kautta kirjanpitoon. Projektien hallinta helpottuu ja aikaa säästyy. Älä enää aikaile vaan ota yhteyttä ja pääset helpommalla!

Palkkaamista ei tarvitse pelätä!

Voit jättää koko palkkahallinnon huoleksemme. Eri tulkintatilanteissa neuvottelemme aina työnantajan kanssa parhaasta mahdollisesta ratkaisusta. Palkanlaskennan oleellisena osana ovat myös työtodistukset, työsopimukset, palkkailmoitukset ja vuosi-ilmoitukset. Nykyisin palkanlaskentaan liittyy paljon muitakin ilmoituksia kuten tyel-ilmoitukset, työttömyysvakuutusrahaston ilmoitukset sekä verottajan erilaiset ilmoitukset. Myös rakentajailmoitukset hoidamme halutessasi puolestasi. Resurssien järkevä kohdentaminen on työnantajan etu. Ota yhteyttä ja katsotaan miten me voimme auttaa.

Yhteystiedot

Tili-Seno Oy
Leipäläntie 1, 20300 TURKU
Puh. 02 251 5253
tiliseno@tiliseno.fi
www.tiliseno.fi

Sivutoimipiste

Hallimestarinkatu 9, 20780 KAARINA