Palkanlaskenta Turku

Palkanlaskenta on päivä päivältä haastavampaa ja vie aina vain enemmän aikaa. Työntekijöiden oikeudet ovat tärkeitä ja niitä on säännelty laissa ja työehtosopimuksissa. Osaatko ottaa huomioon erilaiset tilanteet ja niiden lakitulkinnat? Pitkä kokemuksemme eri alojen työehtosopimusten ja työsopimuslain tulkitsemisesta antaa varmuutta palkkahallinnon hoitamiseen. Kaikki palkanlaskijamme ovat suorittaneet vaativan palkkahallinnon ammattitutkinnon. Palkanlaskentamme helppous ja luotettavuus ovatkin saaneet kiitosta vuosien varrella.

Tuntikirjaukset kustannuslaskentaan ja projekteille

Yrityksesi työntekijöiden tuntien seuraaminen helpottuu sähköisten sovellusten avulla huomattavasti. Sähköinen tuntikirjausohjelma tuo merkittäviä parannuksia palkanlaskentaan. Tunnit saadaan ylös projekteittain ja kustannuspaikoittain palkanlaskentaan ja sitä kautta helposti kirjanpitoon. Näin projektien hallinta helpottuu ja aikaa säästyy mukavasti muuhun toimintaan.

Palkkaamista ei tarvitse pelätä!

Voit jättää koko palkkahallinnon huoleksemme. Eri tulkintatilanteissa neuvottelemme aina työnantajan kanssa parhaasta mahdollisesta ratkaisusta. Palkanlaskennan oleellisena osana ovat myös työtodistukset, työsopimukset, palkkailmoitukset ja vuosi-ilmoitukset. Nykyisin palkanlaskentaan liittyy paljon muitakin ilmoituksia kuten tyel-ilmoitukset, työttömyysvakuutusrahaston ilmoitukset sekä verottajan erilaiset ilmoitukset. Myös rakentajailmoitukset hoidamme halutessasi puolestasi. Resurssien järkevä kohdentaminen ja sujuvoittaminen päätyvät aina yrityksesi eduksi.

Vaivatonta palkanlaskentaa – kysy lisää!

Tili-Senosta saat asiantuntevaa palkanlaskentaa kaikkine kiemuroineen. Kun mietit lisäväen palkkaamista, saat meiltä tarvittavaa apua siihenkin. Turun ja Kaarinan palkanlaskenta

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!