Palkanlaskenta - viidakko vai hetteikkö?

Palkanlaskenta on päivä päivältä haastavampaa ja vie aina vain enemmän aikaa. Työntekijöiden oikeudet ovat tärkeitä ja niitä on säännelty laissa ja työehtosopimuksissa. Osaatko ottaa huomioon erilaiset tilanteet ja niiden lakitulkinnat?

Pitkä kokemuksemme eri alojen työehtosopimusten ja työsopimuslain tulkitsemisesta antaa varmuutta palkkahallinnon hoitamiseen. Kaikki palkanlaskijamme ovat suorittaneet vaativan palkkahallinnon ammattitutkinnon. Palkanlaskentamme helppous ja luotettavuus ovatkin saaneet kiitosta vuosien varrella.

Oma palkanlaskenta-liaani?

Palkanlaskenta Turku - Työntekijöitä ja työsuhteita koskevat monet säännökset

Työsopimuslaki on korkeimpana määräävänä lakina, jota tarkentavat monet säännökset ja asetukset. Työehtosopimukset saattavat tarkentaa moniakin asioita, jotka esiintyvät työsopimuslaissa; sinun on tiedettävä, kumpi näistä on vallitsevana.

Työaikalaki, laki nuorista työntekijöistä, työsuojelulaki, yhdenvertaisuuslaki ja monia muita. Milloin voin irtisanoa tai koska voin lomauttaa? Mitä tehdään, kun työntekijä ei tulekaan töihin vaikka pitäisi? Mikä on koeaika? Miten annan varoituksen työntekijälle? Voinko antaa palkankorotuksen vain yhdelle työntekijälle? Onko työntekijöille pakko tarjota työterveyshuolto? Mitä vakuutuksia tarvitsen? Täytyykö meidän työpaikallamme valita työsuojeluvaltuutettu? Mitä hittoa tarkoittaa lisätyö? Loputon kysymysten viidakko vaanii sinua ja tässä viidakossa liikkuminen voi vaatia palkanlaskija-Janea, jonka apu on elintärkeää. Ota oma liaani käyttöösi!

Tietosuoja-asetus ja uudet vaatimukset työntekijätietojen käsittelyyn

Tietosuoja-asetuksen mukana tuli paljon uusia lisävaatimuksia työntekijätietojen käsittelylle, sopimustekniikalle ja tietojen muuttamiselle. Työsopimus on aikaisemmin ollut mahdollista sopia suullisena, mutta tietosuoja-asetus on tehnyt pakolliseksi kirjallisen sopimisen työsuhteissa.

Tuntikirjaukset kustannuslaskentaan ja projekteille

Yrityksesi työntekijöiden tuntien seuraaminen helpottuu sähköisten sovellusten avulla huomattavasti. Sähköinen tuntikirjausohjelma tuo merkittäviä parannuksia palkanlaskentaan. Tunnit saadaan ylös projekteittain ja kustannuspaikoittain palkanlaskentaan ja sitä kautta helposti kirjanpitoon. Näin projektien hallinta helpottuu ja aikaa säästyy mukavasti muuhun toimintaan.

Minustako työnantaja?

Tilattavissasi on asiakkaanamme työsuhteiden Pomo-paketti, jossa käymme yrityksen työntekijöihin liittyvää sopimusviidakkoa läpi. Paketti sisältää puolen vuoden tukiajan, jolloin voit kysyä mieleesi tulevia työsuhdeasioita omalta Viidakko-Janeltasi.

Palkkaamista ei tarvitse pelätä - Jane auttaa!

Voit jättää koko palkkahallinnon Janen huoleksi. Tulkintatilanteissa Jane saattaa ensin selvittää asiaa Työsuojelupiiristä ja sitten kilauttaa sinulle ja sovitte parhaan mahdollisen ratkaisun. Palkanlaskennan oleellisena osana ovat myös työtodistukset, työsopimukset, palkkatukihakemukset ja tulorekisteri-ilmoitukset.

Myös rakentajailmoitukset ja tietosuojakartoitukset hoidamme halutessasi puolestasi. Resurssien järkevä kohdentaminen ja sujuvoittaminen päätyvät aina yrityksesi eduksi.Säästä aikaa ja laita rahasi poikimaan.

Vaivatonta palkanlaskentaa – kysy lisää!

Tili-Senosta saat asiantuntevaa palkanlaskentaa kaikkine kiemuroineen. Kun mietit lisäväen palkkaamista, saat meiltä tarvittavaa apua siihenkin. Turun ja Kaarinan palkanlaskenta

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!