Sähköinen taloushallinto on nykypäivää

Tili-Senon tarjoama sähköinen taloushallinto sopii palveluna niin isoille kuin pienillekin yrityksille.

Meiltä saat edullisen sähköisen taloushallinnon peruspaketin tai yksilöllisemmin muokatun laajemman kokonaisuuden, joka on rakennettu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Katso yhteystietomme »

Pienen toiminimiyrittäjän sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallintomme mahdollistaa sen, että jokaisella asiakkaallamme on käytössä oma sähköinen arkisto. Sähköinen kirjanpito mahdollistaa sen, että raportit ovat aina nähtävissä, missä vain oletkin. Voit katsoa raportteja milloin vain nettiarkistostasi. Myös pieni yritys voi saada kokonaan sähköisen kirjanpidon edullisesti käyttöönsä.

PK-yrityksen sähköiset järjestelmät

Yrityksen kasvaessa työntekijöiden määrä kasvaa ja tuntikirjanpidon pitäminen tulee yhä tärkeämmäksi ja haastavammaksi. Tuntikirjausten tekemiseen Sinun käytettävissäsi on erittäin edullinen ratkaisu tuntikirjausten tarpeisiin (eLappu).

Yrityksen toiminnan laajentuessa on järkevää alkaa seurata tarkemmin projekteja ja kustannuspaikkoja, se taas onnistuu helposti meidän ratkaisuillamme. Projekteille saadaan ohjattua työntekijäkustannukset tunnin tarkkuudella. Samalla myös tositemäärät kasvavat ja sähköisen laskujen kierrätyksen tarve kasvaa. Kustannuksia ja toimittajia on helppo seurata sähköisessä laskuarkistossa. Löydät ostamasi tuotteet ja palvelu helposti.

Meillä on käyttökokemuksia useista ohjelmista ja järjestelmistä. Meille ovat tuttuja mm. seuraavat palvelut ja ohjelmat: Visma Fivaldi, Heeros, Procountor, ePalkat, eLappu, eTaskuHenixAsteri, Visma Sign, Adobe Sign ja muut Adobe-ohjelmistot, Hotjar, Skype, Google Hangouts, Ilmoitin, Omavero-palvelu, Suomi.fi, Canva, Creamailer, Mailchimp, Google Calendar jne.
 

Sähköisen taloushallinnon avulla kirjanpito tehostuu!

Ota käyttöön sähköinen taloushallinto ja Heeros-ohjelmisto tai Procountor-ohjelmisto. Sähköisesti toteutettu taloushallinto vapauttaa sinut papereiden kahleista ja voit keskittyä liiketoimintaasi. Sähköisen taloushallinnon ohjelmistokokonaisuus Heeros tarjoaa mahdollisuuden myynti- ja ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn sekä maksamiseen. Laskun käsittely ja arkistointi onnistuvat ilman ohjelmistoasennuksia tai omia tiedostovarmistuksia. Sähköinen taloushallinto takaa ohjelmien toimivuuden ja tiedostojen säilymisen, joten kirjanpito on aina tehokasta. Asiakkaanamme saat käyttöösi nykyaikaiset sähköiset palvelut sekä koulutuksen ja käytön tuen.

Liikkuvan työn haasteet - matkalaskut helpoksi ja nopeaksi

Jos ajat työsi takia paljon, käsin pidettävä ajopäiväkirja käy nopeasti tosi työllistäväksi ja hankalaksi. Voimme tarjota useita erilaisia ja eri periaatteella toimivia sähköisiä ratkaisuja. Ehkä mieluiten käytät ajopäiväkirjaa kännykällä, ehkä olisikin helpointa, että autoon asennettaisiin helppokäyttöinen ja edullinen seurantalaite. Juuri sinun tilanteesi ratkaisee, mikä ratkaisu voisi parhaiten soveltua sinulle ja yrityksellesi. Ehkä käyttäjiä on monta ja käyttäjäkohtaiseen veloitukseen pohjautuva ratkaisu nostaisi kustannuksia liian korkeaksi tai vain osa ajaa paljon ja toiset vain satunnaisesti. Monet erilaiset toimintatilanteet vaativat aivan omanlaisensa ratkaisun.

Pääurakoitsijan rakentajailmoittaminen, työntekijätiedot verottajalle

Rakentajailmoitukset ja työntekijäilmoitukset ovat meille arkipäivää. Saat oman yhteyshenkilön, joka hoitaa juuri rakentajailmoituksia, Valttikorttien tilausta ja muita Tilaajavastuuasioita. Voimme auttaa sinua näiden ilmoitusten kanssa sekä tarjota erilaisia sovellusratkaisuja, jotka helpottavat työmaavalvontaa ja antavat mahdollisuuden paljon suurempien kohteiden valvontaan kuin olit ikinä kuvitellutkaan. Heti kun työntekijämäärä kasvaa, eri velvoitteiden hoitaminen ei enää olekaan niin helppoa. Valitsemme yhdessä parhaimmat ratkaisut yrityksellesi.

Työntekijöiden tuntien seuranta eri työkohteissa sujuvoituu

Usean työntekijän tekemien tuntien ylläpito on vaikeaa, mobiilipalvelut auttavat siinä huomattavasti. Työntekijä voi itse kuitata itsensä tietylle työkohteelle ja ohjelma hoitaa työajan valvonnan, ylityötunnit, vuorolisät jne. Työnjohdon työ nopeutuu ja helpottuu huomattavasti. Pystyt lähettämään suoraan ohjelmasta tiedot palkanlaskijalle tai hän saa ne itse noudettua ohjelmasta.

Räätälöitynä tarpeisiisi

Paikasta riippumaton sähköinen laskutus, ostolaskujen vastaanotto ja laskujen kierrätys, automaattisesti kirjautuvat myyntilaskujen suoritukset, matkalaskujen täyttö heti paikanpäällä, siinä vain pieni osa eduista, joita sähköinen taloushallinto tuo mukanaan. Et tarvitse ohjelmistoasennuksia, päivityksiä tai omia tiedostovarmistuksia.

Voit ottaa haluamasi osiot ohjelmista käyttöösi ja maksat vain niistä ohjelmaosista jotka haluat käyttöösi. Monipuoliset sisältömahdollisuudet:

Kuitit heti pilveen (Heeros-mobiili)

 • Sähköinen taloushallinto mahdollistaa esim. matkalaskujen teon kännykällä
 • Kännykkä rekisteröi ajamasi matkan ja kirjaa sen matkalaskulle
 • Heti ostoksen jälkeen otat kuvan kuitista ja se siirtyy heti arkistoon

Ostolaskut (Heeros Circula)

 • Sähköisten ja paperisten laskujen vastaanotto suoraan järjestelmään. Ei enää kuorien avaamista ja laskujen käsittelyä pöydälläsi.
 • Ostolaskun haluttu hyväksyntäkierto. 
 • Laskut voit maksaa itse tai jättää tilitoimiston maksettavaksi eräpäivinä
 • Ostolaskujen arkistointi
 • Helpoilla hakutoiminnoilla löydät laskuista eri tuotteet ja palvelut
 • Kun olet netissä, pääset käyttämään ohjelmistoa missä ja milloin tahansa

Myyntilaskut (Heeros Venda)

 • Laskut voidaan laatia millä tahansa nettiin kytketyllä koneella
 • Samasta järjestelmästä voi tehdä samanaikaisesti usean toimipaikan laskut
 • Ohjelmisto hoitaa laskujen lähettämisen paperisena tai sähköisenä.
 • Verkkolaskujen lähettäminen eri tahoille mm. valtiolle ja kunnille onnistuu helposti
 • Myyntisaamiset kirjautuvat suoraan järjestelmään. Tiedät kaiken aikaa kuka on maksanut laskunsa ja kuka jättänyt maksamatta.
 • Sähköinen taloushallinto mahdollistaa maksumuistutusten helpon lähettämisen
 • Jatkoperintä perintätoimiston kautta napin painalluksella ilman erillisiä kuluja

Sähköinen taloushallinto: arkisto ja raportit (Heeros Admina)

 • Laskut arkistoituvat ohjelmaan kirjanpitolain vaatimalla tavalla
 • Voit tallentaa järjestelmään sopimuksia, pöytäkirjoja jne. ja lisätä niihin muistutustoiminnon

Lisätietoja Heeroksen verkkosivulta.

Tiedot turvallisesti tallessa

Tietosi ovat varmistettuna pilvipalvelimella. Heeros takaa ohjelmien toimivuuden ja tiedostojen säilymisen. Turkulaiselta tilitoimistoltamme saat tarvitsemasi ohjelmistokoulutuksen ja käytön tuen. Tämän helpompaa sähköinen taloushallinto ei voi enää olla!

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!