Sähköinen taloushallinto on nykypäivää

Sähköinen taloushallinto kaiken kokoisille yrityksille Tili-Senolta. Meiltä saat edullisen sähköisen taloushallinnon peruspaketin tai yksilöllisemmin muokatun laajemman kokonaisuuden, joka on rakennettu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Tili-Senolla on siis tarjota sähköisen taloushallinnon palvelut niin isoille kuin pienillekin yrityksille.

Pienen toiminimiyrittäjän sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa sen, että jokaisella asiakkaallamme on käytössä oma sähköinen arkisto. Kirjanpidon raportit ovat aina nähtävissä, missä vain oletkin. Voit katsoa raportteja milloin vain nettiarkistostasi. Myös pieni yritys voi saada kokonaan sähköisen kirjanpidon edullisesti käyttöönsä.

PK-yrityksen sähköiset järjestelmät

Yrityksen kasvaessa työntekijöiden määrä kasvaa ja tuntikirjanpidon pitäminen tulee yhä tärkeämmäksi ja haastavammaksi. Sinun käytettävissäsi on erittäin edullinen ratkaisu tuntikirjausten tarpeisiin (eLappu).

Yrityksen toiminnan laajentuessa on järkevää alkaa seurata tarkemmin projekteja ja kustannuspaikkoja, se taas onnistuu helposti meidän ratkaisuillamme. Projekteille saadaan ohjattua työntekijäkustannukset tunnin tarkkuudella. Samalla myös tositemäärät kasvavat ja sähköisen laskujen kierrätyksen tarve kasvaa. Kustannuksia ja toimittajia on helppo seurata sähköisessä laskuarkistossa. Löydät ostamasi tuotteet ja palvelu helposti.

Meillä on käyttökokemuksia useista ohjelmista ja järjestelmistä. Tässä luetteloa ohjelmista ja palveluista, jotka ovat meille tuttuja: Visma Econet, Heeros, ePalkat, eLappu, eTasku, Henix, Asteri, Hotjar, Woobox, Skype, Google hangouts, Ilmoitin, Verotili-palvelu, Suomi.fi, Canva, Creamailer, Mailchimp. Procountor, Google calendar jne.

Sähköinen taloushallinto tuo virtaa kirjanpitoon!

Ota käyttöön sähköinen taloushallinto ja Heeros-ohjelmisto tai Procountor -ohjelmisto. Sähköisesti toteutettu taloushallinto vapauttaa sinut papereiden kahleista ja voit keskittyä liiketoimintaasi.

Käytössämme on sähköisen taloushallinnon ohjelmistokokonaisuus Heeros, joka tarjoaa mahdollisuuden myynti- ja ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn sekä maksamiseen. Laskun käsittely ja arkistointi onnistuvat ilman ohjelmistoasennuksia tai omia tiedostovarmistuksia. Sähköinen taloushallinto Heeros takaa ohjelmien toimivuuden ja tiedostojen säilymisen. Asiakkaanamme saat käyttöösi nykyaikaiset sähköiset palvelut sekä koulutuksen ja käytön tuen.

Liikkuva työ antaa uusia haasteita - matkalaskut helpoksi ja nopeaksi

Jos ajat työsi takia paljon, käsin pidettävä ajopäiväkirja käy nopeasti tosi työllistäväksi ja hankalaksi. Voimme tarjota useita erilaisia ja eri periaatteella toimivia sähköisiä ratkaisuja. Ehkä mieluiten käytät ajopäiväkirjaa kännykällä, ehkä olisikin helpointa, että autoon asennettaisiin helppokäyttöinen ja edullinen seurantalaite. Juuri sinun tilanteesi ratkaisee mikä ratkaisu voisi parhaiten soveltua sinulle ja yrityksellesi. Ehkä käyttäjiä on monta ja käyttäjäkohtaiseen veloitukseen pohjautuva ratkaisu nostaisi kustannuksia liian korkeaksi tai vain osa ajaa paljon ja toiset vain satunnaisesti. Monet erilaiset toimintatilanteet vaativat aivan omanlaisensa ratkaisun. Sähköinen taloushallinto tarjoaa ratkaisut näihin ongelmiin. Soita ja kysy lisää.

Pääurakoitsijan rakentajailmoittaminen, työntekijätiedot verottajalle

Rakentajailmoitukset ja työntekijäilmoitukset ovat meillä arkipäivää. Saat oman yhteyshenkilön, joka hoitaa juuri rakentajailmoituksia, Valttikorttien tilausta ja muita Tilaajavastuuasioita. Voimme auttaa sinua näiden ilmoitusten kanssa sekä tarjota erilaisia sovellusratkaisuja, jotka helpottavat työmaavalvontaa ja antavat mahdollisuuden paljon suurempien kohteiden valvontaan kuin olit ikinä kuvitellutkaan. Heti kun työntekijämäärä kasvaa, eri velvotteiden hoitaminen ei enää olekaan niin helppoa. Näihin on pajon helpottavia työkaluja, joista voimme yhdessä valita parhaat sinun yrityksellesi.

En ole rakentaja, mutta työntekijöiden tuntien seuranta on eri työkohteissa vaikeaa- EI ENÄÄ!

Usean työntekijän tekemien tuntien ylläpito on vaikeaa, mobiilipalvelut auttavat siinä huomattavasti.Työntekijä voi itse kuitata itsensä tietylle työkohteelle ja ohjelma hoitaa työajan valvonnan, ylityötunnit, vuorolisät jne. Työnjohdon työ nopeutuu ja helpottuu huomattavasti. Pystyt lähettämään suoraan ohjelmasta tiedot palkanlaskijalle tai hän saa ne itse noudettua ohjelmasta. Taas yksi turha työvaihe pois ja ajansäästöä. Aika on rahaa ja siksi aikaa pitää pyrkiä säästämään ja automatisoimaan turhia työvaiheita.

Sähköinen taloushallinto - ja tietosi pysyvät tallessa

Tietosi ovat varmistettuna pilvipalvelimella. Heeros takaa ohjelmien toimivuuden ja tiedostojen säilymisen. Turkulaiselta tilitoimistoltamme saat ohjelmistokoulutuksen ja käytön tuen. Helpompaa se ei voi enää olla!

Langaton vapaus on nyt saavutettavissasi!

Paikasta riippumaton sähköinen laskutus, ostolaskujen vastaanotto ja laskujen kierrätys, automaattisesti kirjautuvat myyntilaskujen suoritukset, matkalaskujen täyttö heti paikanpäällä, siinä vain pieni osa eduista, joita sähköinen taloushallinto tuo mukanaan. Et tarvitse ohjelmistoasennuksia, päivityksiä tai omia tiedostovarmistuksia. Pistä aivosi töihin ja keksi töitäsi helpottava kokonaisuus. Työtä ja aikaa säästyy vääjäämättä ja tieto on helposti löydettävissä. Lopeta ajan tuhlaaminen ja ota Heeros käyttöön!

Voit ottaa haluamasi osiot ohjelmista käyttöösi ja maksat vain niistä ohjelmaosista jotka haluat käyttöösi.. Ohessa otanta ohjelmiston käyttömahdollisuuksista.

Kuitit heti pilveen, älykännykkä töihin (Heeros mobiili)

 • Sähköinen taloushallinto mahdollistaa esim. matkalaskujen teon kännykällä
 • Käynnykkä rekisteröi ajamasi matkan ja kirjaa sen matkalaskulle
 • Heti ostoksen jälkeen otat kuvan kuitista ja se siirtyy heti arkistoon

Ostolaskut (Heeros Circula)

 • Sähköisten ja paperisten laskujen vastaanotto suoraan järjestelmään. Ei enää kuorien avaamista ja laskujen käsittelyä pöydälläsi.
 • Ostolaskun haluttu hyväksyntäkierto. 
 • Laskut voit maksaa itse tai jättää tilitoimiston maksettavaksi eräpäivinä
 • Ostolaskujen arkistointi
 • Helpoilla hakutoiminnoilla löydät laskuista eri tuotteet ja palvelut
 • Kun olet netissä, pääset käyttämään ohjelmistoa missä ja milloin tahansa

Myyntilaskut (Heeros Venda)

 • Laskut voidaan laatia millä tahansa nettiin kytketyllä koneella
 • Samasta järjestelmästä voi tehdä samanaikaisesti usean toimipaikan laskut
 • Ohjelmisto hoitaa laskujen lähettämisen paperisena tai sähköisenä. Ei postissa käyntejä!
 • Verkkolaskujen lähettäminen eri tahoille mm. valtiolle ja kunnille onnistuu helposti
 • Myyntisaamiset kirjautuvat suoraan järjestelmään. Tiedät kaiken aikaa kuka on maksanut laskunsa ja kuka jättänyt maksamatta.
 • Sähköinen taloushallinto mahdollistaa maksumuistutusten helpon lähettämisen
 • Jatkoperintä perintätoimiston kautta napin painalluksella ilman erillisiä kuluja

Sähköinen taloushallinto: arkisto ja raportit (Heeros Admina)

 • Laskut arkistoituvat ohjelmaan kirjanpitolain vaatimalla tavalla
 • Voit tallentaa järjestelmään sopimuksia, pöytäkirjoja jne. ja lisätä niihin muistutustoiminnon

Lisätietoja Heeroksen verkkosivulta.

Jostain on osattava luopua, ehkä se on Sinulle juuri paperi.

Sähköinen taloushallinto siirtää yrityksesi talousasiat nykyaikaan - Tämä kaikki on vain puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä!

Sähköinen taloushallinto - Vapaudut papereiden kahleista ja voit keskittyä liiketoimintaasi.

Yhteystiedot

Tili-Seno Oy
Leipäläntie 1, 20300 TURKU
Puh. 02 251 5253
tiliseno@tiliseno.fi
www.tiliseno.fi

Sivutoimipiste

Hallimestarinkatu 9, 20780 KAARINA