Sähköinen taloushallinto ja sähköinen tilitoimisto ovat nykypäivää

Tili-Seno on Turussa toimiva sähköinen tilitoimisto, joka tarjoaa sähköisen taloushallinnon palveluita niin isoille kuin pienillekin yrityksille.

Meiltä edullinen sähköinen taloushallinto peruspakettina tai yksilöllisemmin muokattuna laajempana kokonaisuutena, joka on rakennettu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Sähköinen tilitoimisto on toimiva ratkaisu kaikenlaisille yrityksille. Ota meihin yhteyttä, niin neuvomme sinua sopivan sähköisen tilitoimiston ratkaisun löytämisessä!

Katso yhteystietomme »

Sähköinen taloushallinto pienelle toiminimiyrittäjälle

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa sen, että jokaisella asiakkaallamme on käytössä oma arkisto eli raportit ovat aina nähtävissä, missä vain oletkin. Voit katsoa raportteja kätevästi milloin vain helppokäyttöisestä nettiarkistostasi. Olemme sähköinen tilitoimisto, joka palvelee myös kaikenkokoisia yrityksiä: sähköinen taloushallinto ja kirjanpito myös pienille yrityksille edullisesti.

Kysy lisää sähköisestä taloushallinnosta

Sähköisen tilitoimiston järjestelmät PK-yrityksille

Yrityksen kasvaessa työntekijöiden määrä lisääntyy ja tuntikirjanpidon pitäminen tulee yhä tärkeämmäksi ja haastavammaksi. Sähköinen tilitoimisto auttaa kaikissa haasteissa. Tuntikirjausten tekemiseen käytettävissäsi on erittäin tehokas työaikaraportointi, joka tehostaa työntekijäprosesseja (Ontime).

Yrityksen toiminnan laajentuessa on myös järkevää alkaa seurata tarkemmin projekteja ja kustannuspaikkoja, se taas onnistuu helposti meidän sähköisillä ratkaisuillamme. Projekteille saadaan ohjattua työntekijäkustannukset tunnin tarkkuudella. Samalla myös tositemäärät kasvavat ja sähköisen laskujen kierrätyksen tarve kasvaa. Kustannuksia ja toimittajia on helppo seurata sähköisessä laskuarkistossa. Sähköinen taloushallinto auttaa sinua löytämääb ostamasi tuotteet ja palvelut helposti.

Meillä on käyttökokemuksia useista ohjelmistoista ja järjestelmistä, joiden avulla sähköinen taloushallinto onnistuu. Meille ovat tuttuja mm. seuraavat palvelut ja ohjelmat:  Fennoa, Heeros, eTosite, Procountor, ePalkat, OnTime, ePasselieTaskuAsteri, Visma Sign, Adobe Sign ja muut Adobe-ohjelmistot, Minduu, Google Hangouts, Ilmoitin, Omavero-palvelu, Suomi.fi, Canva, Creamailer, Mailchimp, Google Calendar jne.

Sähköinen tilitoimisto tarjoaa tehokkaan kirjanpidon

Ota käyttöön sähköinen taloushallinto ja Fennoa-ohjelmisto, Procountor-ohjelmisto, Adminet tai Netvisor. Sähköinen tilitoimisto vapauttaa sinut papereiden kahleista ja voit keskittyä liiketoimintaasi. Ohjelmistokokonaisuus Heeros tarjoaa mahdollisuuden myynti- ja ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn sekä maksamiseen. Laskun käsittely ja arkistointi onnistuvat ilman ohjelmistoasennuksia tai omia tiedostovarmistuksia. Takaamme ohjelmien toimivuuden ja tiedostojen säilymisen, joten kirjanpito on aina tehokasta. Asiakkaanamme saat käyttöösi nykyaikaiset palvelut sekä koulutuksen sähköisen taloushallinnon käyttöön ja tuen palvelun käyttämiseen.

Sähköinen matkalasku sujuvoittaa liikkuvaa työtä

Jos ajat työsi takia paljon, käsin pidettävä ajopäiväkirja käy nopeasti tosi työllistäväksi ja hankalaksi. Sähköinen tilitoimisto tarjoaa myös tähän useita erilaisia ja eri periaatteella toimivia ratkaisuja. Ehkä mieluiten käytät ajopäiväkirjaa kännykällä tai ehkä olisikin helpointa, että autoon asennettaisiin helppokäyttöinen ja edullinen seurantalaite. Juuri sinun tilanteesi ratkaisee, mikä ratkaisu voisi parhaiten soveltua sinulle ja yrityksellesi. Ehkä käyttäjiä on monta ja käyttäjäkohtaiseen veloitukseen pohjautuva ratkaisu nostaisi kustannuksia liian korkeaksi tai vain osa ajaa paljon ja toiset vain satunnaisesti. Monet erilaiset toimintatilanteet vaativat aivan omanlaisensa ratkaisun. Ota meihin yhteyttä ja kysy sähköisen tilitoimiston vaihtoehdoista!

Ota yhteyttä

Rakentamisilmoitukset ja työntekijätiedot verottajalle

Rakentamisilmoitukset ja työntekijäilmoitukset ovat meille arkipäivää. Saat oman yhteyshenkilön, joka hoitaa rakentamisilmoituksia, Valttikorttien tilausta ja muita Tilaajavastuuasioita. Voimme auttaa sinua näiden ilmoitusten kanssa sekä tarjota erilaisia sovellusratkaisuja, jotka helpottavat työmaavalvontaa ja antavat mahdollisuuden paljon suurempien kohteiden valvontaan kuin olit ikinä kuvitellutkaan. Heti kun työntekijämäärä kasvaa, eri velvoitteiden hoitaminen ei enää olekaan niin helppoa. Olemme sähköinen tilitoimisto, jonka kanssa voit yhdessä valita parhaimmat ratkaisut yrityksellesi.

Työtuntien seuranta eri työkohteissa sujuvoituu

Kun usean työntekijän tekemien tuntien ylläpito on vaikeaa, mobiilipalvelut auttavat siinä huomattavasti. Työntekijä voi itse kuitata itsensä tietylle työkohteelle ja sähköinen taloushallinto ohjelmineen hoitaa työajan valvonnan, ylityötunnit, vuorolisät jne. Sähköinen tilitoimisto nopeuttaa ja helpottaa työnjohdon toimintaa huomattavasti. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa sen, että ohjelmasta tiedot palkanlaskijalle tai hän saa ne itse noudettua ohjelmasta. Sähköinen tilitoimisto tekee tästäkin asiasta helpomman.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Sähköinen tilitoimisto räätälöitynä tarpeisiisi

Paikasta riippumaton sähköinen laskutus, ostolaskujen vastaanotto ja laskujen kierrätys, automaattisesti kirjautuvat myyntilaskujen suoritukset, matkalaskujen täyttö heti paikanpäällä, siinä vain pieni osa eduista, joita sähköinen tilitoimisto ja taloushallinto tuovat mukanaan. Et tarvitse ohjelmistoasennuksia, päivityksiä tai omia tiedostovarmistuksia.

Sähköinen tilitoimisto tarjoaa helposti räätälöitävissä olevan sähköisen taloushallinnon. Voit ottaa haluamasi osiot ohjelmista käyttöösi ja maksat vain niistä ohjelmaosista jotka haluat käyttöösi. Monipuoliset sisältömahdollisuudet:

Kuitit heti pilveen (Fennoa-mobiili)

 • Sähköinen tilitoimisto mahdollistaa esim. matkalaskujen teon kännykällä
 • Voit hyväksyä ostolaskuja sekä maksaa ne mobiilisti
 • Heti ostoksen jälkeen otat kuvan kuitista ja se siirtyy heti kirjanpitoon

Ostolaskut (Fennoa Ostolaskut)

 • Sähköisten ja paperisten laskujen vastaanotto suoraan järjestelmään. Ei enää kuorien avaamista ja laskujen käsittelyä pöydälläsi.
 • Ostolaskun haluttu hyväksyntäkierto.
 • Lähetä tarkentavia tietoja suoraan laskun tiedoissa kirjanpitäjällesi. Voitte keskustella laskusta ja viestit arkistoituvat laskun yhteyteen.
 • Laskut voit maksaa itse tai jättää sähköisen tilitoimiston maksettavaksi eräpäivinä. Maksaminen ei ole koskaan ollut tämän helpompaa.
 • Sähköinen taloushallinto arkistoi laskut automaattisesti.
 • Helpoilla hakutoiminnoilla löydät laskut, maksut, toimittajatapahtumat.
 • Kun olet netissä, sähköinen taloushallinto toimii missä ja milloin tahansa.

Kysy lisää sähköisestä tilitoimistosta

 

Myyntilaskut (Fennoa myynti)

 • Laskut voidaan laatia millä tahansa nettiin kytketyllä koneella
 • Samasta järjestelmästä voi tehdä samanaikaisesti usean toimipaikan laskut, ylläpitää hinnastoja ja paljon muuta.
 • Sähköinen tilitoimisto hoitaa laskujen lähettämisen paperisena tai sähköisenä.
 • Verkkolaskujen lähettäminen eri tahoille mm. valtiolle ja kunnille onnistuu helposti
 • Maksusuoritukset kirjautuvat suoraan järjestelmään. Tiedät kaiken aikaa kuka on maksanut laskunsa ja kuka jättänyt maksamatta.
 • Sähköinen tilitoimisto mahdollistaa maksumuistutusten helpon lähettämisen
 • Jatkoperintä perintätoimiston kautta napin painalluksella ilman erillisiä kuluja

Arkisto, raportit, asiointi, tehtävät (Fennoa arkisto)

 • Sähköinen tilitoimisto arkistoi laskut kirjanpitolain vaatimalla tavalla
 • Voit tallentaa järjestelmään sopimuksia, pöytäkirjoja jne.
 • Voit luoda tehtäviä ja valita niihin toistuvuuden
 • Asioi kirjapitäjäsi ja palkanlaskijasi kanssa suoraan ohjelmassa

Lisätietoja sähköisestä tilitoimistosta Fennoan verkkosivulta.

Sähköinen tilitoimisto pitää tiedot turvallisesti tallessa

Sähköinen tilitoimisto takaa, että tietosi ovat varmistettuna pilvipalvelimella. Heeros takaa ohjelmien toimivuuden ja tiedostojen säilymisen. Turkulaiselta tilitoimistoltamme saat tarvitsemasi ohjelmistokoulutuksen ja käytön tuen. Tili-Senon sähköinen tilitoimisto ja sähköinen taloushallinto tekee kaiken sinulle ja yrityksellesi helpoksi!

Kysy lisää sähköisestä tilitoimistosta!