Etsitkö hyvää kirjanpitäjää?

Olemme tukena ja turvana seikkailussasi 

Oletko kiinnostunut yrityksesi kehityksestä? Et halua polkea paikoillasi, vaan suuntanasi on kestävä kehitys? Tilitoimistostamme saat asiantuntevaa ja innostunutta palvelua. Kaikki Tili-Senon kirjanpitäjät ovat kokeneita taloushallinnon ammattilaisia. Toimipaikkamme sijaitsevat Turun Kastussa ja Kaarinan Krossissa. Tervetuloa!

Keitä me olemme?

Tili-Senossa Sinua palvelevat asiantuntevat kirjanpitäjät. Henkilökuntaamme kuuluu kymmenen kirjanpitäjää, joista neljä on KLT-kirjanpitäjiä ja kaksi on suorittanut vaativan Yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon. Monipuolisine tilitoimistopalveluinemme pystymme auttamaan monessa haasteellisessa tilanteessa. Olemme auktorisoitu tilitoimisto, jonka juuret ulottuvat yli 30 vuoden taakse.

Vuosien kokemus yrityskirjanpidoista on antanut tietoa ja tuntemusta kansainvälisistä tilanteista, konserneista, taiteilijoiden verotuksesta, marginaaliverosta. Monet alat ovat tulleet tutuiksi mm. kampaamot, kuljetusalan yritykset, painoala, IT-ala, taiteilijat, tukku- ja vähittäiskaupat, ravintolat ja monet muut toimialat.

Kysy rohkeasti tarjousta uutena yrittäjänä tai jos olet harkinnut tilitoimiston vaihtoa, meillä on tarjolla Sinulle ketterä Aloha-muuttopaketti.

Saatko riittävästi tietoja ja tukea nykyiseltä kirjanpitäjältäsi? Tutustu muuttopakettiimme!

Vastaako nykyinen kirjanpitäjäsi toimintasi haasteisiin? Toimintasi ja taloushallinnon palvelujen tarpeesi ovat saattaneet muuttua, jolloin yhteistyön toimivuutta kannattaa mahdollisesti punnita uudelleen. Toiminnan kehittyessä yrityksen tarpeet muuttuvat. Tili-Senosta saat kattavaa apua toiminnan suunnitteluun, markkinointisuunnitelman laatimiseen sekä käytännön toteutukseen.

Yritysneuvonnan eri tehtävät ovat meille tuttuja, joten asioidessasi kanssamme, saat kokonaisvaltaista palvelua kaikkiin yrityksen kiemuroihin. Hyvä toiminnan suunnittelu on tie tuottavaan toimintaan. Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä ajan säästämiseksi ensimmäinen askel on ottaa käyttöön sähköiset laskujen käsittelyt. Myös laskutuksen ja palkanlaskennan ulkoistaminen antavat omaan kalenteriin aikaa. Mikäli nykyinen tilitoimistosi ei pysty auttamaan sinua näissä tarpeissa, me voimme olla vastaus tilanteeseesi. Palvelumme soveltuu niin pienelle kuin suuremmalle yritykselle ja muovautuu yrityksen muutosten mukana.

Miten kirjanpitäjän vaihto onnistuu? Voiko tilitoimistoa vaihtaa kesken tilikauden?

Moni kuvittelee, ettei tilitoimistoa voi vaihtaa kesken tilikauden. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Vaihdon voi yhtä hyvin tehdä missä tahansa tilikauden vaiheessa. Vaihtopaketin ansiosta asia hoituu pelkällä allekirjoituksella. Hoidamme sopimuksen irtisanomisen ja tarvittaessa myös noudamme aineiston edelliseltä palveluntarjoajaltasi.

Kirjanpitoa valoisalla ja kannustavalla asenteella

Yrmeä asenne, työ on vain pakkopullaa ja jokainen päivä on taistelua – tämä asenne ei kuulu meidän toimistoomme. Ei työntekijöillemme, mutta ei myöskään asiakkaillemme. Valoisassa asenteessa on siemen, joka kasvaa ja tuottaa hedelmää. Muista siis ottaa mukaasi pala aurinkoa joka päivä myös yritystoiminnassasi, ja soita meille kun pilvi yrittää auringon eteen. Puhalletaan yritystoimintaasi positiivista pöhinää yhdessä!

Kerromme mielellämme lisää!

Luotettava Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen auttaa ja opastaa yrittäjää pitäen kirjanpidot ajan tasalla. Tuemme ja turvaamme yrittäjän taivalta kaikissa tilanteissa. Tili-Senosta löydät Turun ja Kaarinan parhaat kirjapitäjät.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Ajankohtaista

KORONAN VAIKUTUS TILITOIMISTOMME TOIMINTAAN KEVÄÄN AIKANA. Suomen hallitus on tehnyt torstai-iltapäivänä linjauksia tavoitteenaan koronaviruksen hidastaminen.

Lue lisää »

KESÄPOSTIA TILI-SENOSTA! Haluamme kiittää teitä kuluneesta vuodesta ja samalla muistuttaa lähestyvistä kesälomistamme. KAARINAN TOIMISTO ON SULJETTU AJALLA 15.7.-28.7.2019. Turun toimisto palvelee normaalisti koko... 

Lue lisää »