Tilitoimisto Turku

Tilitoimisto Tili-Seno Turku on tukenasi ja turvanasi yli 30 vuoden kokemuksella.

Etsitkö sopivaa ja tarpeitasi vastaavaa tilitoimistoa? Menestys on usein kiinni pienistä asioista, ja kumppanin valinta on niistä yksi tärkeimmistä. Tilitoimisto Turkuun kannattaa olla yhteydessä, kun yrittäjyys on sinulle kutsumus ja olet innovoiva ja innostunut yrittäjä. Kun vaadit samanlaista heittäytyvää asennetta myös omalta tilitoimistoltasi, tiedät olevasi lähellä. Tilitoimisto Tili-Seno Turku haluaa olla osa yrittäjyyttäsi ja kehittää ja kehittyä yhdessä kanssasi.

Monipuolista palvelua

Kirjanpidon ja perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi voit antaa hoitoomme laskutuksen, palkanlaskennan tai Tilaajavastuu-asiasi, rakentajailmoitukset, kauppakirjojen tekemiset, yhtiömuodon muutokset, pöytäkirjojen teko sekä monet muut perinteisen tilitoimistokäsitteen ulkopuolelle menevät asiat.

Voimme auttaa sinua myös mainonnan suunnittelussa koulutuspakettiemme avulla: opit itse tekemään nykypäivän yritykselle elintärkeää Google-mainontaa sekä Facebook-mainontaa. Parhaiten mainonta onnistuu aina, kun hoidat sitä itse. Sinähän olet yrityksesi osaamisen paras asiantuntija. Tunnista osaamisesi ja kerro siitä myös asiakkaille ja kotisivun kautta myös mahdollisille uusille asiakkaillesi.

Näin löydät meille

Tilitoimistomme Turussa on auki arkipäivisin klo 8-16 tai asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sijaitsemme Turun Kastussa vain kahden kilometrin päässä Kauppatorilta. Pihallamme on asiakkaillemme mukavasti paikoitustilaa. Soita ja sovitaan aika!

Yrityksesi tukena myös haastavissa tilanteissa

Tilitoimistoissa on eroja. Me olemme monipuolinen sähköinen tilitoimisto, ja palveluidemme avulla pystymme auttamaan yrittäjää monessa haasteellisessa tilanteessa. Luotettavana kumppanina toimiminen on meille ehdoton edellytys. Voit huoletta antaa taloushallinnon hoitoomme. Saat aina oman kirjanpitäjän, jonka kanssa on helppo asioida. Parhaiten yhteistyö sujuu, kun keskustelet avoimesti tilanteestasi ja yrityksesi tilanteesta sekä kehitystavoitteista ja -suunnitelmistasi. Kun kirjanpitäjäsi tuntee koko tilanteesi ja yrityksesi tilanteen, hän osaa parhaiten toimia sinun ja yrityksesi hyväksi. Sinä ja yrityksesi olette erottamaton kokonaisuus ja kokonaisvaltainen asiakkaan edun ajaminen on kunnia-asiamme.

Juuremme ulottuvat yli 30 vuoden taakse, mikä takaa toimistomme vankan ammattitaidon. Koulutamme henkilökuntaamme ahkerasti, mikä myös osaltaan takaa vankan asiantuntijuuden.

Ystävällinen ja osaava tilitoimistosi Turussa – ota yhteyttä!

Tilitoimisto Turku – Tili-Seno palvelee kattavasti kaikenkokoisia yrityksiä. Palvelemme sinua klo 8-16 välisenä aikana, tai sopimuksen mukaan. 

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!