Tilitoimisto Turku

Me olemme pienten yritysten (1-10 henkilöä) sähköinen ja ihmisläheinen tilitoimisto Turussa. Tarjoamme asiakkaillemme helppoutta, huolettomuutta sekä lisää paljon kaivattua vapaa-aikaa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tukien ja neuvoen kaikissa yrityksen tienhaaroissa.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa taloushallinnon kumppania?

Ota yhteyttä

Sähköiset palvelumme

- Kirjanpito
- Tilitoimistopalvelut
- Laskutus
- Palkat
- Tilaajavastuu-asiat
- Rakentajailmoitukset
- Kauppakirjat
- Pöytäkirjat
- Raportit ja hakemukset (esim. ELY ja Business Finland)


Kenelle palvelumme sopivat?

Me olemme pienten, 1-10 henkilön yritysten tilitoimisto Turussa. Palvelemme asiakkaita, joille yrittäjyys on kutsumus ja intohimo. Jos kaipaat tilitoimistoltasi samanlaista intoa ja heittäytymistä, olet oikeassa paikassa.

Meidän kanssamme sinun ei tarvitse murehtia, sillä huolehdimme kaikista tarpeistasi aina palkanlaskennasta laskutukseen ja kirjanpitoon asti. Yhteistyö kanssamme pohjautuu luottamukseen ja puolustamme asiakkaitamme leijonan lailla kaikissa tilanteissa.Miksi tilitoimisto Tili-Seno Turku?

Menestys on usein kiinni pienistä asioista, ja oikean tilitoimiston valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä. Miksi valita meidät?

Helppoutta arkeen: me varmistamme, että yrityksesi arki sujuu mahdollisimman mutkattomasti ja huolettomasti

Ihminen ihmiselle: me emme ole kasvoton tilitoimisto, vaan meiltä saat oman yhteyshenkilön, joka tietää yrityksesi tilanteen läpikotaisin

Matalan kynnyksen tapa kysyä asioita: me opastamme ja neuvomme kaikissa asioissa, myös sellaisissa asioissa, joihin et ole aikaisemmin saanut vastauksia

Monipuolinen ja pitkä kokemus: olemme toimineet yli 30 vuotta ja vankka asiantuntijuutemme nojaa kokemuksen lisäksi myös jatkuvaan koulutukseen

Yhteistyökumppanit: me emme jätä asiakkaitamme pulaan myöskään laki- ja veroasioissa, sillä laajan yhteistyöverkostomme kautta tavoitamme oikeat henkilöt tilanteeseen kuin tilanteeseen


Sähköiset palvelut

Me olemme nykyaikainen, sähköinen tilitoimisto ja käytämme kätevää pilvijärjestelmää kaikessa kirjanpidossamme. Voit siis unohtaa tulostamisen sekä paperisten tositteiden pyörittelyn ja arkistoinnin. Tarjoamme laajan valikoiman sähköisiä järjestelmiä, kuten Netvisor, Procountor ja Heeros. Valitsemme juuri tarpeisiisi sopivan järjestelmän.


Asiakas on kaiken keskiössä

Meidän vahvuutemme on se, että ajattelemme taloushallinnon asiat aina yrittäjän eli ihmisen kannalta. Haluamme, että asiakkaamme voivat hyvin. Tämän vuoksi käymme läpi myös asiakkaidemme henkilökohtaiset talousasiat, resurssit ja elämäntilanteen.

Toivomme asiakkailtamme avointa keskustelua esimerkiksi yrityksen nykytilanteesta, haasteista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Kun kirjanpitäjäsi tuntee koko tilanteesi ja yrityksesi tilanteen, hän osaa parhaiten toimia sinun ja yrityksesi hyväksi.


Toimialoja, joita olemme palvelleet

Tarjoamme tilitoimistopalveluita pienille yrityksille, esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan toimijoille, kuljetusalalle, ravintoloille, autokorjaamoille ja maanviljelijöille. Meiltä löytyy myös erityisosaamista muun muassa esiintyvien taiteilijoiden tilitoimistopalveluista.


Näin prosessi etenee kanssamme

1. Aloituspalaveri etänä tai kasvokkain
2. Kartoitetaan asiakkaan tarve ja tehdään kirjanpitosopimus taloushallintoliiton ohjeen mukaan
3. Valitaan asiakkaan tarvitsemat palvelut sekä käytettävät ohjelmat
4. Sovitaan aikatauluista ja aineistojen toimituksesta
5. Voimme tarvittaessa olla yhteydessä vanhaan tilitoimistoon sekä pankkiin, ja hoitaa kaiken asiakkaamme puolesta
6. Neuvonta kaikissa asioissa


Tule käymään meillä Turussa!

Tilitoimisto Tili-Seno sijaitsee Turussa, ja toimistomme on auki arkipäivisin klo 8-16 sekä asiakkaan tarpeiden mukaan. Meille on helppo tulla, sillä tarjoamme runsaasti ilmaista paikoitustilaa. Olemme ystävällinen, ihmisläheinen ja ammattitaitoinen tilitoimisto Turussa – ota meihin yhteyttä!Ota yhteyttä, jutellaan lisää!