Kirjanpito Turku - mitä kirjanpito on?

Kirjanpito Turku - Kirjanpito palvelee ensisijaisesti yrittäjän tarpeita. Kirjanpidosta saadaan tiedot siitä mitä yritys tuottaa, millainen omaisuus ja velat yrityksellä on ja paljonko arvonlisäveroa pitäisi tilittää verottajalle. Lisäksi kirjanpidosta saadaan tiedot veroilmoitukseen, jonka perusteella verottaja tekee lopullisen verolaskennan. Verottajalta saatavassa verotuspäätöksessä on laskettu tilikauden lopulliset verot, joista on vähennetty ennakkoveroina maksetut verot. Ennakkoverojen ylittävä määrä jää maksettavaksi jäännösverona eli lisäverona.

Kirjanpito antaa tietoa yrityksen johdolle sisäistä laskentaa varten ja rahoittajille tiedot yrityksen vakavaraisuudesta. 

Kirjanpito Turku - Tili-Senosta perinteisellä tavalla tai sähköisenä

Voit toimittaa tositemateriaalin Tili-Senoon paperisena tai sähköisenä, käyttäen erilaisia sähköisiä arkistointi- ja siirtokanavia.Voit tutustua lähemmiin sähköisiin ohjelmistovaihtoehtoihin sivuiltamme. Valitsetpa minkä tahansa tavan toimittaa tositteita, tarjoamme kuitenkin kaikille asiakkaillemme sähköisen arkiston, jonne myös kirjanpidon raportit arkistoidaan. Yrityksesi numerot ovat siis aina saavutettavissasi.

Ammattilaiset palveluksessasi

Saatko riittävästi tietoa ja tukea nykyiseltä kirjanpitäjältäsi?

Tutustu meidän tilitoimistonvaihtopakettiimme ja anna Tili-Senon ammattitaitoisten kirjanpitäjien auttaa sinunkin yritystäsi nousu-uralle. Jo lähes 300 yrittäjää luottaa palveluihimme. Mikset sinäkin liittyisi tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Ota heti yhteyttä!

Kirjanpitäjiä tilitoimistossamme on kahdeksan, joista neljä on KLT-kirjanpitäjiä. Meille on tärkeää panostaa henkilökuntamme osaamiseen ja palveluidemme kehittämiseen, siksi kirjanpitäjiemme kouluttautuminen on meille elintärkeää. Toimistomme kirjanpitäjistä koostuu toimiva tiimi, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Samoin suhtaudumme sinun yrityksesi hyvinvointiin. Me olemme kutsumusammatissamme ja yrittäjien auttaminen on meille kaikille sydämenasia.

Kirjanpito Turku - pidämme sinut ajan tasalla yrityksesi tilanteesta

Jatkuva raportointi yrityksesi tilanteesta pitää sinut ajan tasalla ja antaa vauhtia päätöksiin. Käymme mielellämme läpi raportteja yhdessä kanssasi selkokielellä. Turkulainen kirjanpitotoimistomme tarjoaa monipuoliset taloushallintopalvelut yrityksesi käyttöön. Mikäli toimipaikkasi on Kaarinan suunnalla, Kaarinan toimipisteemme palvelee sinua parhaiten.

Huolenpitosopimus kuuluu pakettiin eli saat oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan, jotka muistuttavat tulevista tositteiden toimitusajoista sekä erääntyvistä ilmoitusaikatauluista. Tutun henkilön kanssa on helppo asioida. Kirjanpitäjäsi huolehtii veroilmoituksesi ajallaan verottajalle ja palkanlaskija vuosi-ilmoituksen vakuutusyhtiöön. Sinulle jää vain tositteiden toimittaminen kirjanpitäjällesi ja tuntitietojen toimittaminen palkanlaskijalle. Tilitoimistomme Tili-Seno tiedottaa uusista ajankohtaisista asioista asiakaskirjeillä, blogissaan sekä FB-sivullaan. Käy siis tykkäämässä FB-sivuistamme ja näet uusimmat ajankohtaiset yrittäjää ja yrityksiä kiinnostavat asiat. Klikkaa heti!

Budjetointi ja kustannuspaikat

Budjetointi ja kustannuspaikat tarkentavat yrityksesi talouden lukuja huomattavasti ja yritysten kannattaisikin ehdottomasti ottaa käyttöön nämä lisätyökalut yrityksensä kehityksen avuksi. Saat tarkempaa tietoa ja pystyt seuraamaan tarkemmin jokaisen toimipaikan tai toimialan tulosta erikseen. Kun haluat vielä syvemmälle yrityksesi lukuihin, voit ottaa käyttöösi Senolyysi-yrityskehityspaketin, jossa yrityksen tilanne analysoidaan tarkasti, vertaillaan budjettiin ja toimialatietoihin sekä poraudutaan syvemmälle yrityksen kipukohtiin.Tavoitteiden aseettaminen, niiden sovittu seuraaminen ja yrittäjälle annetut käytännön työkalut eivät jätä tätä vain teorian tasolle vaan vievät sen yrityksessä konkreettiseen käyttöön. Yritys siirtyy kehitysuralle ja nousukiitoon. Liittyyhän sinunkin yrityksesi menestyjien joukkoon?

Mikä on tuloslaskelma ja tase. Tutustu Timalin videoon.

Unohda kuittirumba - tutustu sähköisiin palveluihin

Kauttamme saat käyttöösi Heeros-pilviohjelmistot. Heeros takaa tiedostojen säilymisen sekä ohjelmien ylläpidon. Käyttäjältä on tässäkin useita huolia pois harteilta, kun erillisiä varmuuskopiointeja ei tarvitse tehdä. Ostolaskujen sähköinen käsittely säästää aikaa ja antaa paljon lisätietoja laskuista ja toimittajista. Kun kaikki laskut löytyvät pilvestä toimittajittain ja erilaisilla hakukriteereillä, on helppo etsiä tiettyä laskua. Arki helpottuu ja neuvotteluista toimittajien kanssa tulee helpompaa. Säästät monta euroa sillä, että pystyt katsomaan mihin hintaan olet ennen ostanut kyseistä tuotetta tai palvelua.

Heeroksen sähköisellä myyntilaskutuksella pystyt lähettämään verkkolaskuja, pdf-laskuja ja tietysti tavallisia paperilaskuja. Voit ylläpitää asiakaskortistoa sekä tuotekortistoa. Myyntireskontra päivittyy automaattisesti päivittäin pankista saatujen tietojen perusteella. Näet siis päivittäin mikä on saatavien tilanne. Myös karhulaskut voi lähettää suoraan ohjelmasta napin painalluksella. Jos karhuaminenkaan ei auta, voit lähettää laskun suoraan perintänapilla sovittuun perintäyhtiöön jatkokäsittelyyn.

ETasku -palvelu tai Heeroksen ETosite kuittien käsittelyyn

Nyt on pienellekin yritykselle mahdollista helpottaa tositerutiineja. ETasku-palvelu on juuri pienelle yritykselle suunnattu helppokäyttöinen palvelu. Tositteet siirtyvät kännykkäsovelluksen avulla heti kirjanpitäjälle. Sinulla on itselläsi aina pääsy pilvipavelun kautta kuvaamiisi tositteisiin. Tutustu palveluun täältä. Muista ilmoittaa ETaskuun liittyessäsi, että olemme tilitoimistosi, jotta he osaavat linkittää palvelut oikein. 

Heeroksen käyttäjille kuittien mobiilitallentamiseen on ETosite luonnollinen valinta. Kuvaat vain kuitit pilveen.

Kirjanpito Turku - Tili-Seno Oy, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Tili-Seno Oy
Leipäläntie 1, 20300 TURKU
Puh. 02 251 5253
tiliseno@tiliseno.fi
www.tiliseno.fi

Sivutoimipiste

Hallimestarinkatu 9, 20780 KAARINA