Yrityksen perustaminen – Tili-Senon tilitoimistot Turussa ja Kaarinassa auttavat jo alkumetreillä

Tarvitsetko apua yrityksen perustamiseen? Mietitkö millainen yritysmuoto olisi paras? Yritysmuodot, YTJ-ilmoitus, perustamisasiakirjat, tuloverotus, arvonlisäverotus, yritysvakuutukset, työntekijöiden palkkaaminen ja vähennyskelpoiset kulut – kaikkeen näihin saat Turun ja Kaarinan Tili-Senosta apua. Yrityksen perustaminen on tunnetusti hieman haastavaa ja koukeroista, monta asiaa on syytä ottaa huomioon. Kun otat avuksesi monipuolisen tilitoimistomme, jolle yrittäjyyden alkumetrit ovat tuttuja, pääset monen kiven yli helpommin.

Aloha-paketti yrityksen perustajalle

Sähköisyys on nykyaikaa – joko tutustuit mahdollisuuksiin?

Sähköisyys on nykyaikaisen yrityksen resurssien oikeaa kohdentamista. Meiltä löydät niin sähköisen laskujen kierrätyksen (Heeros), kuittien skannausohjelman (eTosite) kuin sähköisen työajanvalvonnan (eLappu).

Omatoimisemman yrityksen kokonaisvaltainen Procountor-taloushallinto-ohjelmistoa käyttäen voimme auttaa yritykseksi kirjanpidossa ja palkanlaskennassa. Käytä omat resurssit siihen, minkä osaat parhaiten ja mistä saat parhaan hyödyn ja tuoton yrityksellesi. Älä tuhlaa turhaan kallista aikaasi asiaan joka ei ole oleellista yrityksesi brändin kannalta. Säästä aikasi siihen, mistä saat parhaan hyödyn ja tuoton.

Kuukausikirjanpitomme sisältää:

  • Kuukausikirjanpidon
  • arvonlisäverojen veroilmoitus
  • Arvonlisäverolaskentaa
  • Ennakkoverojen tarkastuksen sovituin välein
  • Tuloslaskelmat ja taseet
  • Sähköisen arkiston
  • Sähköisen tositteiden toimituksen välineen

Kun kielen päällä on monta kysymystä…

Turun ja Kaarinan Tili-Seno neuvoo ja opastaa uusia yrittäjiä jo heidän alkutaipaleellaan. Meiltä saat kaikki perustilitoimiston palvelut ja lisäksi apua vaikkapa mainontaan. Yrityksen perustaminen on helpompaa kokeneen konkarin avulla – kysy siis ihmeessä lisää!

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!