Tilitoimisto Turku - Yli 30 vuoden kokemuksella

Tilitoimisto Turku  - Tiliseno on tukena ja turvana seikkailuissasi.

Etsitkö juuri oikeaa tilitoimistoa?

Menestys on usein kiinni pienistä asioista, ja kumppanin valinta on yksi tärkeimmistä. Yrittäjyys on sinulle kutsumus ja olet innovoiva ja innostunut yrittäjä. Toivot myös kumppaniltasi samaa asennetta. Haluamme olla osa yrittäjyyttäsi ja kehittää ja kehittyä yhdessä kanssasi. Toimistomme on auki arkipäivisin klo 8-16 tai asiakkaan tarpeiden mukaan. Soita ja sovitaan aika!

Tilitoimisto Turku - yrityksesi tukena myös haastavissa tilanteissa

Tilitoimistoissa on eroja. Monipuolisten tilitoimistopalveluidemme avulla pystymme auttamaan yrittäjää monessa haasteellisessa tilanteessa. Olemme auktorisoitu tilitoimisto Turun Kastussa vain kahden kilometrin päässä Kauppatorilta. Pihallamme on asiakkaille paikoitustilaa. Juuremme ulottuvat yli 30 vuoden taakse, mikä takaa toimistomme vankan ammattitaidon. Koulutamme henkilökuntaamme ahkerasti, mikä myös osaltaan takaa vankan asiantuntijuuden.

Luotettavana kumppanina toimiminen on meille ehdoton edellytys. Voit huoletta antaa taloushallinnon hoitoomme. Saat aina oman kirjanpitäjän, jonka kanssa on helppo asioida. Parhaiten yhteistyö sujuu, kun keskustelet avoimesti tilanteestasi ja yrityksesi tilanteesta sekä kehitystavoitteista ja -suunnitelmistasi. Kun kirjanpitäjäsi tuntee koko tilanteesi ja yrityksesi tilanteen, hän osaa parhaiten toimia sinun ja yrityksesi hyväksi. Sinä ja yrityksesi olette erottamaton kokonaisuus ja kokonaisvaltainen asiakkaan edun ajaminen on kunnia-asiamme.

Tilitoimisto Turku Tili-Seno palvelee paljon laajemmin kuin vain kirjanpidon tekijänä

Kirjanpidon ja perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi voit antaa hoitoomme laskutuksen, palkanlaskennan tai anna meidän hoitaa Tilaajavastuu-asiasi, rakentajailmoitukset, kauppakirjojen tekemiset, yhtiömuodon muutokset, pöytäkirjojen teko ja monet muut perinteisen tilitoimistokäsitteen ulkopuolelle menevät asiat.

Voimme auttaa sinua myös mainonnan suunnitelussa koulutuspakettiemme avulla, opit itse tekemään nykypäivän yritykselle elintärkeää Google-mainontaa sekä Facebook-mainontaa. Parhaiten mainonta onnistuu aina, kun hoidat sitä itse. Sinähän olet yrityksesi osaamisen paras asiantuntija. Tunnista osaamisesi ja kerro siitä myös asiakkaille ja kotisivun kautta myös mahdollisille uusille asiakkaillesi. Mistä sinä haet tietoja? "Googlesta" on vastaus yli 70%:lla netin käyttäjistä. Tee siis itse Google-kampanja meidän avullamme.

Työmaiden valvonta, työmääräimet ja työajanvalvonta sähköisesti

Tiukka taloudellinen tilanne ja kova kilpailu joka alalla on tehnyt pakolliseksi sen, että yritysten on pyrittävä parantamaan tehokkuuttaan. Yrityksen kasvaessa nämä asiat tuleva pakollisiksi ja työntekijöiden, asentajien, myyjien yms. seuranta, valvonta ja työkohteeseen lähettäminen vaikeutuu. Pelkkä paperikalenterin käyttäminen on melko työlästä, jos työntekijöitä on enemmän kuin yksi tai kaksi. Silloin on ehdottoman tärkeää ottaa avuksi erilaiset työtä ja organisointia helpottavat sovellukset. Yleensä ne jo nykyään kaikki toimivatkin pilvessä ja niitä voidaan käyttää myös kännyköillä.

Tarvitsetko ehkä pääurakoitsijana työmaan työntekijäseurantaa. Voimme auttaa ja neuvoa myös tässä asiassa. Käänny rohkeasti puoleemme. Koko työn valvonta ja kohdistaminen helpottuu. Älä enää epäile vaan soita heti!

Uudet haasteet- Raksa-ilmoittaminen ja tilaajavastuulain vaatimuksetTilitoimisto Turku on tilaajavastuu partneri

Olemme mukana Tilaajavastuun Partneriohjelmassa ja voimme tehdä puolestasi raksailmoittamista, veronumero.fi -asioita ja tilata puolestasi Valttikortteja. Kauttamme on saatavissa myös erittäin edullisesti Tilaajavastuu.fi:n valvoja-paketti. Kysy lisää jos tilaajavastuuasiat askarruttavat.

Tilitoimisto Turku - Ystävällinen ja osaava tilitoimisto Turussa.

Palvelemme sinua klo 8-16 välisenä aikana, tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä

Tutustu myös: Sähköinen taloushallinto sekä Tilitoimisto Kaarina

Yhteystiedot

Tili-Seno Oy
Leipäläntie 1, 20300 TURKU
Puh. 02 251 5253
tiliseno@tiliseno.fi
www.tiliseno.fi

Sivutoimipiste

Hallimestarinkatu 9, 20780 KAARINA