Tilitoimisto Kaarina - osaava yhteistyökumppani yrityksellesi

-tervetuloa tilavaan Penthouse -toimistoomme Krossiin

Tilitoimisto Kaarina - Menestys on usein kiinni pienistä asioista, ja kumppanin valinta on yksi tärkeimmistä. Jos et halua jäädä makaamaan laakereillasi vaan haet yrityksellesi kasvua ja haluat hallita yrityksesi lukuja, siinä tapauksessa osuit oikeaan paikkaan. Pidä omasta markkina-asemastasi kiinni meidän avullamme. Yrityksen menestyksen tekijät ovat nykyisessä markkinatilanteessa muuttuneet ja onkin tärkeää pysyä yrityksen tilanteesta sekä uusista markkinoinnin tuulista selvillä. Vanhat työkalut eivät enää toimi, vaan on valjastettava uudet käyttöön ja pysyttävä aallon harjalla.

Yrityksen talous kuntoon, käännä tappio voitoksi

Tili-Seno - tilitoimisto on yrityksesi tukena myös haastavissa tilanteissa

Tuemme taloushallintoasi sekä yrityksen tuloksen hallintaa sekä kehitämme ja kehitymme kanssasi. Opi lukemaan oman yrityksesi lukuja ja käytä TaseKone-palveluamme numeroidesi parantamiseen, laitetaan taselukusi kuntoon! Olemme lähellä yrittäjää ja Kaarinan toimipisteemme onkin keskellä Krossin teollisuusaluetta. Tervetuloa tilavaan Penthouse -toimistoomme. Meille on  helppo tulla ja autopaikkoja on runsaasti. Toimistomme on auki arkipäivisin klo 8-16 tai asiakkaan tarpeiden mukaan. Soita ja sovitaan aika!

Tilitoimisto Kaarina

Tilitoimistoissa on eroja - Tiliseno on tukena ja turvana seikkailuissasi

Yrityksen erilaiset kehitysvaiheet vaativat erilaisia toimintatapoja ja menestys ei synny itsestään. Kumppanin ja hallinnon työkalujesi pitää pysyä tilanteesi mukana. Yrityksesi kasvaa, talouden hallinta, rahoitus ym. vaatii huomiota. Tai jos menetät merkittävän suuren asiakkaan, nousee ehkä esiin talouden kiristäminen, maksusuunnittelmien tekeminen ja erilaiset uudet toimintojen järjestelyt. Ehkä luovut toiminnan rönsyistä tai hankit uuden toimintaa täydentävän liiketoimintaosan. Tili-Seno auttaa myös liiketoimintakauppojen teossa. Tärkeintä on, että tiedät itse kaiken aikaa missä mennään, seuraat talouden ja markkinoiden kehitystä ja reagoit nopeasti. Pienten ja keskisuurten yritysten menestyksen avain on niiden nopea reagointikyky. Nopeus on valttia.

Tilitoimisto Kaarina & Turku - Auktorisoitua osaamista

palvelua yli 30 vuoden kokemuksella

Toimipisteemme ovat Kaarinan Krossissa ja Turun Kastussa vain kahden kilometrin päässä Turun kauppatorilta. Pihoillamme on asiakkaille paikoitustilaa. Juuremme ulottuvat yli 30 vuoden taakse, mikä takaa toimistomme vankan ammattitaidon. Luotettavana kumppanina toimiminen on meille ehdoton edellytys. Voit huoletta antaa taloushallinnon hoitoomme. Saat aina oman kirjanpitäjän, jonka kanssa on helppo asioida. Parhaiten yhteistyö sujuu, kun keskustelet avoimesti tilanteestasi ja yrityksesi tilanteesta sekä sen kehitystavoitteista ja -suunnitelmista. Kun kirjanpitäjäsi tuntee koko tilanteesi ja yrityksesi tilanteen, hän osaa parhaiten toimia sinun ja yrityksesi hyväksi. Sinä ja yrityksesi olette erottamaton kokonaisuus ja kokonaisvaltainen asiakkaan edun ajaminen on kunnia-asiamme.

Tilitoimisto Tili-Seno on paikallinen ja palveleva

Perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi voit antaa hoitoomme palkanlaskennan, laskutuksen tai hoitaa jopa Tilaajavastuu-asioita, rakentajailmoituksia, kauppakirjojen tekemistä, yhtiömuodon muutoksia, pöytäkirjojen tekoa ja monia muita vanhan tilitoimistokäsitteen ulkopuolelle menevää asiaa. Voimme auttaa sinua myös mainonnan suunnitelussa ja koulutuspakettiemme avulla, opit itse tekemään omat kotisivusi, ylläpitämään niitä sekä hoitamaan Google- ja Facebook-mainontaa. Parhaiten mainonta onnistuu aina, kun hoidat sitä itse. Sinähän olet yrityksesi osaamisen paras asiantuntija. Tunnista osaamisesi ja kerro siitä myös asiakkaille ja kotisivun kautta myös mahdollisille uusille asiakkaillesi. Mistä sinä haet tietoja? "Googlesta" on vastaus yli 70%:lla netin käyttäjistä. Tee siis itse Google-kampanja meidän avullamme.

Älä tupuloi, ota käyttöön sähköinen työmaiden valvonta, työmääräimet ja työajanvalvonta

Kova kilpailu joka alalla on tehnyt pakolliseksi sen, että yritysten on parannettava tehokkuuttaan ja virtaviivaistettava toimintatapojaan. Yrityksen kasvaessa nämä asiat nousevat suurempaan merkitykseen ja työntekijöiden, asentajien, myyjien yms seuranta, valvonta ja työkohteeseen lähettäminen hankaloituu. Älä luota enää pelkkään paperikalenteriin, vaan ota käyttöösi sähköiset sovellukset, jotka helpottavat työtä ja organisonitia. Mobiilisovellukset ovat tätä päivää. Ota pääurakoitsijan työmaaseuranta haltuun. Siten parannat omaa asiakaspalveluasi. Voimme auttaa ja neuvoa myös tässä asiassa. Käänny rohkeasti puoleemme, älä enää epäile vaan soita heti!

Katso Kaarinan toimiston kalenteri, josta näet paikalla olevat asiantuntijamme.

Toimeksiantajien tiloissa tai rakennustyömailla työskentelevien haasteet
- Raksa-ilmoittaminen ja tilaajavastuulain vaatimuksettilaaja vastuu logo

Tili-Seno on mukana Tilaajavastuun Partneriohjelmassa. Teemme puolestasi raksailmoittamista, veronumero.fi -asioita ja voimme tilata puolestasi myös Valttikortteja. Meiltä saat myös erittäin edullisesti Tilaajavastuu.fi:n valvoja-paketin käyttöösi. Ota yhteyttä jos nämä asiat ovat sinulle ajankohtaisia.

Teamwork, näin rakentuu kirjanpitäjien käsissä uusi toimipaikkakin yhteistoiminnalla ja yhteen hiileen puhaltamisella.

Tilitoimisto Kaarina - Ystävällisesti osaava auktorisoitu tilitoimisto.

Palvelemme sinua Krossin lisäksi Turun Kastussa klo 8-16 välisenä aikana, tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Tili-Seno Oy
Leipäläntie 1, 20300 TURKU
Puh. 02 251 5253
tiliseno@tiliseno.fi
www.tiliseno.fi

Sivutoimipiste

Hallimestarinkatu 9, 20780 KAARINA