Etsitkö juuri oikeaa kirjanpitäjää?

Olemme tukena ja turvana seikkailussasi sekä Turussa että Kaarinassa

Oletko kiinnostunut yrityksesi kehityksestä. Et halua vain polkea paikoillaan. Olet mukava, sosiaalinen ja kanssasi voi keskustella. Sinä ja yrityksesi, olette juuri meidän asiakaskuntaamme. Olette tervetulleita tilitoimistomme hymyilevään, asiantuntevaan, innostuneeseen ja juuri sinun yrityksesi hyvinvoinnista kiinnostuneeseen ympäristöön. Meidän henkilökuntamme viihtyy keskenään, janoaa uutta tietoa ja jakaa sitä mielellään. Tule ammentamaan pala aurinkoa ja iso pussillinen tietoa ja turvallisuutta tulevaisuuteen yrityksesi taipaleelle.

Toimipaikkamme sijaitsevat Turun Kastussa ja Kaarinan Krossissa. Tervetuloa!

Kirjanpitoa valoisalla ja kannustavalla asenteella. Voiko se olla totta?

Yrmeä asenne, työ on vain pakkopullaa ja jokainen päivä on taistelua -asenne ei kuulu meidän toimistoomme. Ei työntekijöillemme, mutta ei myöskään asiakkaillemme. Valoisassa asenteessa on siemen, joka voi kasvaa ja tuottaa hedelmää. Ota siis pala aurinkoa mukaasi joka päivä ja soita meille kun pilvi yrittää auringon eteen. Pistetään tuulikone yhdessä päälle ja puhalletaan yritystoimintaasi positiivista pöhinää.

Keitä me olemme?

Anna Tili-Senon kirjanpitäjien auttaa. Meillä on yhdeksän osaavaa kirjanpitäjää, joista neljä on KLT-kirjanpitäjiä ja kaksi on suorittanut vaativan Yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon. Monipuolisine tilitoimistopalveluinemme pystymme auttamaan monessa haasteellisessa tilanteessa. Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja juuremme ulottuvat yli 20 vuoden taakse. Vuosien kokemus yrityskirjanpidoista on antanut tietoa ja tuntemusta kansainvälisistä tilanteista, konserneista, taiteilijoiden verotuksesta, marginaaliverosta. Monet alat ovat tulleet tutuiksi mm. kampaamot, kuljetusalan yritykset, painoala, IT-ala, taiteilijat, tukku- ja vähittäiskaupat, ravintolat ja monet muut toimialat.

Kysy rohkeasti tarjousta uutena yrittäjänä tai jos olet harkinnut tilitoimiston vaihtoa, meillä on tarjolla juuri sinulle Aloha-muuttopaketti. Klikkaa kuvasta tutustumaan tarkemmin.

Muuttopaketti

Saatko riittävästi tietoja ja tukea nykyiseltä kirjanpitäjältäsi?

Toimintasi ja taloushallinnon palvelujen tarpeesi ovat saattaneet muuttua. Toiminnan kehittyessä tarpeesi muuttuvat ja yleinen maailmantalous asettaa omat haasteensa yritysten selviytymiseen. Voimme auttaa toiminnan suunnittelussa, markkinointisuunnitelman laatimisessa sekä käytännön toteutuksessa. Yritysneuvonnan eri tehtävät ovat meille tuttuja. Hyvä toiminnan suunnittelu on tie tuottavaan toimintaan. Toiminnan kasvaessa ja kehittyessa ajan säästämiseksi ensimmäinen askel on ottaa käyttöön sähköiset laskujen käsittelyt. Myös laskutuksen ja palkanlaskennan ulkoistaminen antavat omaan kalenteriin aikaa. Mikäli nykyinen tilitoimistosi ei pysty auttamaan sinua näissä tarpeissa, me voimme olla vastaus tilanteeseesi. Palvelumme soveltuu niin pienelle kuin suuremmalle yritykselle ja muovautuu yrityksen muutosten mukana.

Luotettava Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen auttaa ja opastaa yrittäjää pitäen kirjanpidot ajan tasalla. Tuemme ja turvaamme yrittäjän taivalta kaikissa tilanteissa.

Miten kirjanpitäjän vaihto onnistuu?

Moni kuvittelee, ettei tilitoimistoa voi vaihtaa kesken tilikauden. Se ei pidä paikkaansa. Vaihdon voi tehdä missä tahansa tilikauden vaiheessa. Vaihtopaketin ansiosta asia hoituu pelkällä allekirjoituksella. Hoidamme sopimuksen irtisanomisen ja tarvittaessa myös noudamme aineiston edelliseltä palveluntarjoajaltasi. Tämän kaiken teemme tietenkin hienotunteisuutta noudattaen.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!


Tutustu palveluihimme!
- Tilitoimisto Turku
- Kirjanpito Turku
- Sähköinen taloushallinto

Uutiset

Kesä lähestyy ja rakennustyömailla vauhti kiihtyy

10.5.2018
Sole Jäntti, KLT, TJ, yritysneuvoja EAT, Controller

Kesä on alkamassa ja rakennustyömaat kuhisevat uutta henkilökuntaa. Muistathan, että alihankkijasi tulee täyttää tilaajavastuulain mukaiset velvoitteensa. Tilaajan vastuulla on selvittää, että alihankkija on hoitanut kaikki velvoitteensa... Lue lisää »

Tietosuoja-asetus meidän kaikkien turvana

9.4.2018
Sole Jäntti, KLT, TJ, yritysneuvoja EAT, Controller

Tietosuoja-asetus on ollut tämän kevään haaste, jonka selvitys olikin odottamattoman suuri työ. 25.5.2018 EU:n yleinen tietosuoja-asetus on astumassa voimaan ja dokumentointi ja sopimuskanta pitäisi olla silloin ajan tasalla. Kimmokkeeksi on... Lue lisää »

TMI YRITTÄJÄ JA OMAVERO

28.1.2018
Sole Jäntti, KLT, TJ, yritysneuvoja EAT, Controller

Henkilöasiakkaan Omavero-palveluun tulee lisäyksiä. Jo nyt voi Omaverossa tehdä tilinumeromuutoksen, ilmoittaa lahjaverosta ja tilata verovelkatodistuksen. Marraskuussa 2018 palveluun tulee vielä lisäyksiä: Muutosverokortin teko ja... Lue lisää »

OSAKEYHTIÖN ENNAKKOVEROJEN TÄYDENNYS MUUTTUI

26.1.2018
Sole Jäntti, KLT, TJ, yritysneuvoja EAT, Controller

Laki on muuttunut marraskuussa 2017. Osakeyhtiön ennakon täydennysmaksun nimi muuttui, se on nyt lisäennakko. Korottomasti osakeyhtiö voi täydentää ennakkoverojaan kuukauden ajan verovuoden päättymisestä. Jos siis tilikausi on... Lue lisää »

PALKKAILMOITUSTEN JÄTTÖAIKA ON KÄSILLÄ.

24.1.2018
Sole Jäntti, KLT, TJ, yritysneuvoja EAT, Controller

Verottajan ilmoitus on jätettävä sähköisenä, jos yrityksellä on tulonsaajia viisi tai enemmän. Paperisen ilmoituksen jättöaika päättyy tammikuun lopussa ja sähköisesti ilmoituksen antavat ovat saaneet vähän lisäaikaa eli ilmoitus... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 9 Seuraava »

Yhteystiedot

Tili-Seno Oy
Leipäläntie 1, 20300 TURKU
Puh. 02 251 5253
tiliseno@tiliseno.fi
www.tiliseno.fi

Sivutoimipiste

Hallimestarinkatu 9, 20780 KAARINA