Ajankohtaista

10.5.2018

Kesä lähestyy ja rakennustyömailla vauhti kiihtyy

Sole Jäntti, KLT, TJ, yritysneuvoja EAT, Controller

Kesä on alkamassa ja rakennustyömaat kuhisevat uutta henkilökuntaa. Muistathan, että alihankkijasi tulee täyttää tilaajavastuulain mukaiset velvoitteensa. Tilaajan vastuulla on selvittää, että alihankkija on hoitanut kaikki velvoitteensa. Helpoiten hoidat asian tilaajavastuu.fi palvelun avulla, mutta jos alihankkijasi ei ole vielä... Lue lisää »

9.4.2018

Tietosuoja-asetus meidän kaikkien turvana

Sole Jäntti, KLT, TJ, yritysneuvoja EAT, Controller

Tietosuoja-asetus on ollut tämän kevään haaste, jonka selvitys olikin odottamattoman suuri työ. 25.5.2018 EU:n yleinen tietosuoja-asetus on astumassa voimaan ja dokumentointi ja sopimuskanta pitäisi olla silloin ajan tasalla. Kimmokkeeksi on tehty melko hevi uhkasakko, joka innostaa hoitamaan asian kuntoon 4% yhtiön liikevaihdosta tai... Lue lisää »

28.1.2018

TMI YRITTÄJÄ JA OMAVERO

Sole Jäntti, KLT, TJ, yritysneuvoja EAT, Controller

Henkilöasiakkaan Omavero-palveluun tulee lisäyksiä. Jo nyt voi Omaverossa tehdä tilinumeromuutoksen, ilmoittaa lahjaverosta ja tilata verovelkatodistuksen. Marraskuussa 2018 palveluun tulee vielä lisäyksiä: Muutosverokortin teko ja ennakkoveron hakeminen sekä oikaisuvaatimuksen voi tehdä marraskuusta lähtien suoraan Omaverossa... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »